فتاح محمدی، معاون سیاسی - امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با هفته وحدت، گفت: وحدت اصول اساسی و علل پیشرفت کشورهای اسلامی است که با گسترش بیداری اسلامی در منطقه و دیگر قارههای جهان که با تدبیر حضرت امام(ره) و تلاشهای مستمر مقام معظم رهبری هر روز ابعاد تازهتری از آن را شاهد هستیم، ضرورت تقویت وحدت میان مسلمان بیشتر میشود، زیراکه این وحدت مانع از تحقق توطئههای دشمنان در کشورهای اسلامی و ملل آزادیخواه جهان شده و میشود.
وی اظهار کرد: هفته وحدت هفته تثبیت اقتدار اسلام و مسلمانان در جهان امروز است که توطئه دشمنان اسلام را مهار و خنثی میکند.
معاون سیاسی - امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: هم اکنون مستکبران با ایجاد اختلاف بین مسلمانان میخواهند این آرامش و اتحادی که بین آنهاست را ویران کنند ولی هفته وحدت میتواند زمینهساز ایجاد اتحاد قویتری بین مسلمان شود.
محمدی با اشاره به اینکه تمام دنیا درصدد این است که در ابعاد مختلف اسلام را بهعنوان متولی خشونت و تروریسم معرفی کند، افزود: در چنین شرایطی میطلبد که همه بدنه جامعه اسلامی اعم از سنی و شیعه اجماع و متناسب با مشترکاتی که دارند برای از بردن اختلافات تلاش کنند.
وی خاطرنشان کرد: مهمترین استراتژی برای انسجام و برادری در امت اسلامی دو اصل، امر به وحدت و نهی از تفرقه است.
معاون سیاسی - امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد یکی از ترفندهای دشمن برای اختلاف افکنی بین شیعه و سنی را گسترش اقلیتهای مذهبی در کشورهای اسلامی عنوان و تصریح کرد: دشمن با گسترش این اقلیتها میخواهد یکسری تعصبهای مذهبی که مصلحت و مصالح اسلام در آن نیست، را تحریک کند.
محمدی با اشاره به اینکه مسلمانان باید با روحیه وحدتطلبی و الهام از هفته وحدت بهسوی بیداری گام بردارند، ادامه داد: مسلمانان باید از توطئه و هجوم نسبت به یکدیگر در اقصی نقاط دنیا بپرهیزند و آموزههای دینی و قرآنی را اصل قرار دهند.
وی اضافه کرد: اصل اساسی در تثبیت وحدت و یگانگی، اصل ایمان و باور به خدای یگانه و ایمان به اسلام، قرآن و پیامبر(ص) است، در روایات آمده که پیامبر(ص) مطرح فرموده «مؤمنان مانند دندانههای شانه، همه با هم برابرند» آنی که منشاء اختلاف است، به تعبیر قرآن حب دنیاست و انسانی که به نجات خود و انسانیت فکر میکند، هوای نفس را کنار میگذارد و در پرتو توحید و توحید کلمه، یگانگی، وحدت و انسجام و مصالح انسانی را برای تکامل بشری مورد توجه قرار میدهد.