کد خبر: 1449752
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۵

بسیجیان با الگوپذیری از سیره شهدا باید پیرو ولایت فقیه باشند

گروه سیاسی: مسئول تربیت و آموزش سپاه ناحیه لنده گفت: بسیجیان با الگوپذیری از سیره و منش شهدا، همراه با بصیرت و دشمن‌شناسی باید پیرو ولایت فقیه باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام مجتبی طیب، مسئول تربیت و آموزش سپاه ناحیه لنده  روز گذشته، 22 شهریورماه در جمع سرگروه‌های طرح شجره طیبه صالحین سپاه ناحیه لنده گفت: دفاع مقدس الگوی روشنی از ایمان، اخلاص، ایثار و از خودگذشتگی بود.

وی در ادامه افزود: عمل به وصایای شهیدان عاملی است برای در امان ماندن از آسیب‌ها و مخاطرات اجتماعی و این امر یک امر ضروری است.

مسئول تربیت و آموزش سپاه ناحیه لنده اضافه کرد: ایثارگری، رشادت، ایستادگی و پایمردی شهیدان در طول هشت سال دفاع مقدس باعث حفظ دوباره ایران اسلامی در مقابل دشمنان شد.

طیب در ادامه سخنان خود بیان کرد: برگزاری یادواره شهدا و بیان خاطرات شهدا توسط همرزمان آن‌ها باعث پیوند نسل جوان با شهدا خواهد شد.

وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: بسیجیان با الگوپذیری از سیره و منش شهدا، همراه با بصیرت و دشمن‌شناسی باید پیرو ولایت فقیه باشند.

مسئول تربیت و آموزش سپاه ناحیه لنده با بیان اینکه حاکم شدن فرهنگ ایثار و شهادت در فضای عمومی جامعه باعث تحکیم پایه‌های اعتقادی نسل جوان در مقابل تیرهای زهرآگین ماهواره خواهد بود، عنوان کرد: شهدا گنجینه‌های ارزشمند و الگوی بی نظیر برجامعه هستند.

طیب یادآور شد: تشریح و تبیین مفاهیم ارزشمند جهاد و شهادت در حلقه‌های طرح صالحین یکی از اهداف مهم این طرح است.

captcha