کد خبر: 2266401
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۱

برگزاری نشست ستاد برنامه‌ريزی مناسبت‌های ولايی در كهگيلويه و بويراحمد

گروه سیاسی و اجتماعی: نخستين نشست ستاد برنامه ريزی و سياستگزاری مناسبت‌های ولايی روز گذشته 11 بهمن ماه در استان كهگيلويه و بويراحمد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كهگيلويه و بويراحمد، پرويز طاهری، مدير كل آموزش و پرورش كهگيلويه و بويراحمد در نخستين نشست ستاد برنامه‌ريزی و سياستگزاری مناسبت‌های ولايی در استان كه با حضور دستگاه‌های فرهنگی و اجرايی استان در آموزش و پرورش تشكيل شد گفت: اين ستاد با ابتكار وزارت آموزش و پرورش و با هدف گراميداشت مناسبت های مهم از جمله دهه كرامت، دهه امامت و ولايت، محرم و صفر، نيمه شعبان و ايام شهادت و ولادت معصومين(ع) جهت الگوپذيری قشر جوان و نوجوان از فرهنگ و سيره اهل بيت (ع) فراهم شود.
وی افزود: در زمينه تبيين مهدويت و فرهنگ انتظار در مدارس نشستهای پرسش و پاسخ برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام سيدعلی صالح موسوی اعظم، مدير كل اوقاف و امور خيريه كهگيلويه و بويراحمد نيز گفت: دوره آموزشی مهدويت برای حوزه‌های علميه و دبيران آموزش و پرورش با حضور 16 نفر از مدرسان اعزامی از حوزه علميه قم در استان برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام بلادی معاون تبليغات اسلامی استان نيز گفت: اين سازمان برای تبيين مناسبت‌های مذهبی به مدارس روحانی اعزام می‌كند.
يادآور می‌شود، تهيه 10 هزار بسته فرهنگی، ارائه فراخوان مقاله مهدويت، توسعه دوره‌های آموزشی مهدويت و نشستهای پرسش و پاسخ دانش‌آموزی و جوانان ايجاد پايگاه مهدويت در استان و ساماندهی فعاليتها از مصوبات نخستين ستاد برنامه‌ريزی و سياستگزاری مناسبت‌های ولايی در كهگيلويه و بويراحمد بود.
captcha