کد خبر: 2338885
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۸:۵۸

اجرای ویژه‌برنامه‌های ارتحال امام(ره) در۲۰ كانون مسجد گچساران

گروه فرهنگ و هنر: همزمان با ۱۴ خرداد برنامه‌های عزاداری و معرفی شخصيت امام خمينی(ره) برای نسل سوم انقلاب در ۲۰ كانون فرهنگی مسجد شهرستان گچساران برگزار می‌شود.

سيدزمان عليپور، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گچساران در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كهگيلويه و بويراحمد گفت: برگزاری نمايشگاه آثار امام(ره)، شب شعر و خاطره در سوگ آفتاب و اعزام هنرمندان به حرم بنيانگذار جمهوری اسلامی از ديگر برنامه‌های مراسم 14 خرداد امسال در شهرستان گچساران است.
وی اظهار كرد: 14 و 15 خرداد بهترين فرصت برای آشنايی هر چه بيشتر نسل جوان با افكار امام خمينی(ره) و برخی از ابعاد ناگفته شخصيتی آن عزيز سفركرده است. شرط ولايی بودن نسل سوم انقلاب شناخت دقيق جوانان و نوجوانان از شخصيت و نهضت امام خمينی(ره)است.
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گچساران ابراز كرد: نهضت انقلاب اسلامی ايران كه با تدبير معمار كبير انقلاب اسلامی ترسيم شده تازه در بين كشورهای ستمديده منطقه شكوفا و گسترش پيدا می‌كند.
عليپور عنوان كرد: بيشترين وحدت سياسی در تاريخ ايران در مدت حيات امام خمينی(ره) بود و ايشان نشان دادند كه تنها راه نجات از توطئه‌‌های دشمنان تبعيت از ولايت فقيه است.
وی در ادامه احيای تفكر الهی امام خمينی(ره) دركشور و زنده نگهداشتن ياد و خاطره آن حضرت را وظيفه‌ای همگانی عنوان كرد و گفت: لازم است برنامه‌های سالروز رحلت آن حضرت، مردمی و با مشاركت قشرهای مختلف مردم برگزار شود.
captcha