سيدالياس چراغزاده، رئيس ستاد اقامه نماز كهگيلويه و بويراحمد در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كهگيلويه و بويراحمد، گفت: طبق آيات و روايات اگر بخواهيم از گمراهی و ضلالت نجات پيدا كنيم و جوانان از اين همه فساد و فحشا دور بمانند باید به مساجد روی بیاوریم.
وی اظهار كرد: روحانی مسجد بودن كار هر طلبهای نيست، بلكه امام جماعت بودن يك هنر است؛ چرا كه نقطه تماس دين با مردم نيز امام جماعت و مسجد است.
رئيس ستاد اقامه نماز كهگيلويه و بويراحمد بيان كرد: مساجد از نظر استقلال اقتصادی وضعيت مناسب خوبی ندارند، درحاضر 75 درصد مساجد كشور فرسوده و برای برگزاری كارهای فرهنگی و دينی واقعا ضعيف هستند.
چراغزاده ابراز كرد: ضعف و كمبودهای كه مراكز دينی و فرهنگی درتربيت قرآنی فرزندان دارند این است که مسئولان توجهای به اين مراكز ندارند و اگر از نظر اقتصادی به اين مساجد توجه شود فرصت خوبی برای تربيت قرآنی فرزندان است و بايد از نظر اقتصادی به مساجد توجه شود تا بتوانيم كارهای فرهنگی و جذب جوانان و نوجوانان را در مساجد داشته باشيم.
رئيس ستاد اقامه نماز كهگيلويه و بويراحمد عنوان كرد: نقاط قوت در مساجد و مراكز دينی برگزاری نماز جماعت در مساجد، مسابقات قرآن، كرسی تلاوت و برگزاری برنامههای ماه محرم و رمضان است.