کد خبر: 2414782
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۷

راهيان نور ارزش‌های دفاع مقدس را زنده نگه‌ می‌دارد

گروه اجتماعی: اعزام كاروان راهيان نور به منطقه جنگی جنوب كشور بهترين راه ترويج و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و زنده نگه‌داشتن ياد و خاطره ايثارگری‌ها، شهيد و شهادت‌ها و دفاع از آرمان‌های امام و رهبری، نظام و انقلاب است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كهگيلويه و بويراحمد، حسين صابری، استاندار كهگيلويه و بوبراحمد عصر ديروز، 28 شهريور در نشست ستاد راهيان نور در ياسوج با بيان اين كه اعزام كاروان راهيان نور بايد يک حركت هميشگی باشد، افزود: زمينه‌سازی، كمک، همكاری و همراهی كاروانيان زيارتی كربلای جنوب وظيفه همگانی است.
وی اظهار كرد: اعزام كاروان راهيان نور به منطقه جنگی جنوب كشور بهترين راه ترويج و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و زنده نگه‌داشتن ياد و خاطره ايثارگری‌ها، شهيد و شهادت‌ها و دفاع از آرمان‌های امام و رهبری، نظام و انقلاب است.
صابری با بيان اينكه، اردوگاه‌های راهيان نور دانشگاه معرفت و گردشگری دينی، دفاعی و اخلاقی است، تصريح كرد: رعايت اصول ارزش‌ها و صرفه‌جوئی در هزينه برای اعزام كاروانيان به جنوب كشور امری بسيار ضروری است.
استاندار كهگيلويه و بويراحمد تصريح كرد: بايد برنامه اعزام زائرين و بازديدكنندگان از كربلای جنوب به گونه‌ای انجام گيرد، كه بعد بازگشت تحول اساسی معنوی و فرهنگی در پی‌داشته باشد.
وی به فراهم كردن زيرساخت‌ها برای اسكان، امكانات رفاهی و درمانی، بهداشتی و غذا و بسته‌های فرهنگی زائرين منطقه جنگی خوزستان اشاره كرد و گفت: دانشگاه علوم پزشكی ياسوج و هلال احمر كهگيلويه و بويراحمد بهداشت و درمان كاروان راهيان نور را برعهده داشته باشند و تامين روحانی و مداح بر عهده سازمان تبليغات اسلامی است و بسته فرهنگی را هم ارشاد اسلامی تهيه كند.
صابری به فراهم كردن زمينه برای اعزام دانش‌آموزان، دانشجويان و عموم مردم كه مشتاق زيارت منطقه جنگی جنوب هستند تاكيد كرد و اظهار كرد: بايد تلاش كرد شرايط برای افرادی هم كه می‌خواهند با خانواده و با وسايط نقليه خود به منطقه جنگی برای زيارت بروند مساعد شود.
همچنين فرمانده سپاه فتح كهگيلويه و بويراحمد در اين نشست گفت: در سال گذشته سهميه اعزام كاروان راهيان نور كهگيلويه و بويراحمد 25 هزار نفر بود كه محقق شد و اين استان به لحاظ اعزام و فراهم كردن امكانات و شرايط و تأثير‌گذاری زائران رتبه نخست استان‌های كشور را كسب كرد.
يونس اميری افزود: از مجموع 25 هزار نفر سهميه اعزام امسال كهگيلويه و بويراحمد به مناطق جنگی 12 هزار و 500 نفر دانش‌آموز و بقيه دانشجويان و عموم مردم هستند.
فرمانده سپاه فتح كهگيلويه و بويراحمد گفت: اعزام كاروان دانش‌آموزی به منطقه جنوب سه شبانه‌روز،دانشجويی و عمومی چهار شبانه‌روز و اعزام به منطقه شمال غرب هفت شبانه‌روز است.
وی به زمان اعزام كه از تاريخ 12 مهر ماه آغاز و تا اسفند سال جاری اشاره كرد، گفت: با تدابير انديشيده شده و برنامه‌ريزی‌های به ‌عمل آمده امسال از هر لحاظ اعزامی بهتر خواهيم داشت.
captcha