کد خبر: 2448222
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۲

مداحان كهگيلويه و بويراحمد شناسنامه‌دار شدند

گروه هنر: رئيس كانون مداحان كهگيلويه و بويراحمد گفت: مداحان هيئت‌های مذهبی دارای صلاحيت و واجد شرايط اين استان آموزش لازم را فرا گرفته و دارای كارت شناسايی شدند.

مازيار قشقايی، رئيس كانون مداحان كهگيلويه و بويراحمد در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كهگيلويه و بويراحمد، با بیان اینکه مداحان هيئت‌های مذهبی دارای صلاحيت و واجد شرايط اين استان آموزش لازم را فرا گرفته و دارای كارت شناسايی شدند از فعاليت 600 مداح و نوحه‌سرا در شهرستان گچساران خبر داد و اظهار كرد: مداحان بايد حقايق و پيام‌های عاشورا را برای مردم تبيين كنند.
وی به مسئولان هيئت‌های مذهبی كه در دهه نخست ماه محرم اقدام به راه‌اندازی دسته‌‌های عزاداری می‌كنند توصيه كرد در آيين‌های عزاداری از مداحان آموزش ديده و دارای كارت شناسايی و تأييد شده استفاده كنند.
رئيس كانون مداحان كهگيلويه و بويراحمد تصريح كرد: مداحان و ذاكران اهل بيت(ع) در واقع با رفتار و گفتار خود حافظ اصول و فروع دين هستند كه بايد از خرافه‌گويی ناخودآگاه نيز اجتناب كنند.
قشقايی تأكيد كرد: اين كانون در راستای آماده‌سازی مداحان برای ماه محرم برنامه‌های جامع و مطلوبی در دست اجرا دارد. برنامه‌های ماه محرم بايد در راستای تبيين فلسفه قيام امام حسين(ع)، احيای امر به معروف و نهی از منكر و اقامه نماز برگزار شود.
رئيس كانون مداحان كهگيلويه و بويراحمد برگزاری كلاس‌های آموزشی، شناسايی مداحان جديد و آموزش آن‌ها، توزيع كتاب، جزوه و لوح‌های فشرده آموزشی معتبر، تجليل از پيشكسوتان و پيرغلامان مداحی را از ديگر برنامه‌های اجرايی كانون مداحان استان عنوان كرد.
captcha