کد خبر: 2486239
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۳

اكران فيلم مستند «شهيد هدايت‌اله طيب» در گلزار شهدای ياسوج

گروه هنر‌: مدير واحد مطالعات و ادبيات پايداری حوزه هنری كهگيلويه و بويراحمد گفت: فيلم مستند هدايت‌اله طيب با حضور خانواده‌های معزز شهدا و زائران قبور مطهر آن شهيدان بزرگوار 7 بهمن‌ماه در گلزار شهدای ياسوج اكران شد.

ميترا رفيعی، مدير واحد مطالعات و ادبيات پايداری حوزه هنری كهگيلويه و بويراحمد در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كهگيلويه و بويراحمد، با بيان اين مطلب گفت: فيلم مستند از فلوريدا تا فتح مبين مربوط به زندگينامه شهيد هدايت‌اله طيب، از شهدای شاخص دانشجو استان است كه در فلوريدای آمريكا مشغول به تحصيل بوده و با شروع جنگ تحميلی به‌سوی نبرد عازم و به درجه رفيع شهادت نائل شد.
وی اظهار كرد: حوزه هنری پخش فيلم مستند اين شهيد والامقام را در مدارس، دانشگاه‌ها مساجد و مكان‌های معنوی از اهم برنامه‌های دفتر مطالعات و ادبيات پايداری قرار داده است.
مدير واحد مطالعات و ادبيات پايداری حوزه هنری كهگيلويه و بويراحمد بيان كرد: فيلم مستند هدايت‌اله طيب با حضور خانواده‌های معزز شهدا و زائران قبور مطهر آن شهيدان بزرگوار 7 بهمن‌ماه در گلزار شهدای ياسوج اكران شد.
رفيعی هدف ازپخش اين فيلم مستند را گراميداشت مقام اين شهيد بزرگوار و همچنين ارج نهادن به مقام شهدای دانشجو كه دفاع از مرز و بوم‌، آرمان‌ها و ارزش‌های دينی را سرلوحه خود قرار داده و در اين راه جان ارزشمند خود را فدا كردند.
مدير واحد مطالعات و ادبيات پايداری حوزه هنری كهگيلويه و بويراحمدابراز كرد: يكی از مهمترين قعاليت‌های دفتر مطالعات و ادبيات پايداری حوزه هنری ترويج فرهنگ ايثار‌، شهادت و حفظ ياد و نام شهدای عزيز استان است كه حماسه جاودان در جبهه‌های مبارزه حق عليه باطل آفريدند.
captcha