کد خبر: 2624927
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۸
حجت‌الاسلام مرتضوی؛

هنر دینی، عامل ماندگاری فرهنگ است

گروه هنر: مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد هنر دینی را عامل ماندگاری فرهنگ دانست و بر استفاده از این ظرفیت طبیعی در پیشبرد فرهنگ تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام سیدجعفر مرتضوی، مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 30 آذر ضمن تأکید بر استفاده از قالب‌های هنری در اجرای برنامه‌های فرهنگی، اظهار کرد: هدف اصلی از برنامه‌های فرهنگی تأثیرگذاری و تغییرات رفتاری و فکری در مخاطبان است و هرچه تأثیرگذاری بیشتر باشد، تحول رفتاری و فکری بیشتر خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه شایسته است از قالب‌های مجرب و مؤثر در اجرای برنامه‌های فرهنگی استفاده کنیم که بتوانیم مخاطبان بیشتری جذب کنیم، افزود: امروزه در عرصه‌های رسانه‌ای و فناوری ارتباطی، تغییر و تحولات عمده‌ای روی داده و در واقع نوعی تسهیلات ارتباطی بوجود آمده که می‌توان با مخاطبان بیشتری ارتباط برقرار و از شیوه‌های آسان‌تری استفاده کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ضروری است از این همه فنون و تسهیلات در خدمت ارتقا فرهنگ استفاده کنیم و به اهداف اصلی در توسعه فرهنگی برسیم.                     
حجت‌الاسلام مرتضوی هنر دینی را عامل ماندگاری فرهنگ دانست و بر استفاده از این ظرفیت طبیعی در پیشبرد فرهنگ تأکید کرد.
وی با بیان اینکه شاید بتوان به جرأت گفت مشکلات فرهنگی عامل و باعث مشکلات در سایر زمینه‌ها است، یادآور شد: به همین علت اگر مشکلات فرهنگی مرتفع شوند، سایر مشکلات نیز حل خواهد شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مشکلات عدیده فرهنگی در استان و ضرورت همفکری و چاره جویی  در این خصوص، اضافه کرد: استان به لحاظ موقعیت جغرافیایی و همچنین بافت روستایی و از همه مهم‌تر بی مهری و بی توجهی رژیم طاغوت، دارای مشکلات فرهنگی زیادی است و همین امر باعث عقب ماندگی در سایر زمینه‌ها شده و جهت خروج از این معضل نیاز به همفکری و همکاری همه جانبه است.

captcha