کد خبر: 3599239
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۳

برپایی نمایشگاه دستاوردهای ربع قرن فعالیت ستاد عالی مساجد کشور

گروه معارف: مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد گفت: نمایشگاه دستاوردهای ربع قرن فعالیت ستاد عالی کانون‌های مساجد کشور به‌صورت منطقه‌ای در استان‌های کشور برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام رضا قاسمی، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 23 اردیبهشت‌ماه در نشست کارکنان دبیرخانه این استان، اظهار کرد: ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور 18 اسفند سال 1371 با مصوبه 302 شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید.
وی به اهداف تشکیل این ستاد اشاره و بیان کرد: این ستاد با هدف احیای نقش واقعی مساجد و مقابله با تهاجم فرهنگی که یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری در این زمان بود، شکل گرفت.
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: از ابتدای سال 1371 تاکنون حدود 23 هزار کانون فرهنگی و هنری در مساجد کشور تاسیس و به انجام فعالیت‌های مختلف فرهنگی و هنری مشغول هستند.
حجت‌الاسلام قاسمی ابراز کرد: با توجه به نزدیکی به ربع قرن تشکیل ستاد، ضرورت دارد که دستاوردهای این ستاد و اعضای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در سراسر کشور معرفی شود.
وی از برپایی نمایشگاه ربع قرن دستاوردهای ستاد عالی و کانون‌های فرهنگی و هنری استان‌ها خبر داد و یادآور شد: نمایشگاه دستاوردهای کانون‌های فرهنگی و هنری به‌صورت منطقه‌ای در استان‌ها برگزار می‌شود.
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: باید دستاوردها و فعالیت‌های شاخص اعضای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان جمع‌آوری و برای برپایی نمایشگاه منطقه‌ای آماده باشند.
منبع: شبستان
captcha