کد خبر: 3601751
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۹

ثبت 5 مورد وقف جهت ساخت مسجد در کهگیلویه و بویراحمد

گروه معارف: مدیرکل اوقاف کهگیلویه و بویراحمد از ثبت 5 مورد وقف جهت ساخت مسجد از ابتدای سال‌جاری تاکنون در سطح استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام سیدنورالله جنتی‌پور، مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد امروز، 31 اردیبهشت‌ماه در نشست خبری اظهار کرد: 5 مورد وقف غیرمنفعتی در این استان صورت گرفته که در مراحل ثبت هستند.
وی افزود: اهدای یک قطعه زمین در روستای سرتنگ دنا از سوی روایی جهت ساخت مسجد، 2 قطعه زمین به متراژ 1400 متر مربع در روستای قلعه گل و دهدشت جهت ساخت مسجد، حسینیه و وقف عام از جمله این موقوفات است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: دیگر موقوفات نیز جهت ساخت مسجد اهدا شده‌اند، ضمن اینکه لازم است وقف جهت ترویج فرهنگ افطاری ساده و امورات قرآنی در این استان انجام شود و این امر همت مسئولان فرهنگی و رسانه‌ها را می‌طلبد.
حجت‌الاسلام جنتی‌پور در بخش دیگری از بیانات خویش از کسب رتبه برتر اوقاف استان در بخش‌های مختلف از جمله ثبتی و حقوقی در کشور خبر داد.
وی درخصوص اعتبارات سال 95 اوقاف در دولت تدبیر و امید، بیان کرد: در سال گذشته دولت یازدهم 4 میلیارد و 800 میلیون تومان به ساخت و ساز اماکن مذهبی استان کمک کرد که رشد قابل توجهی داشته، ضمن اینکه در سال 94 این میزان یک میلیارد و 600 میلیون تومان بوده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد در ادامه اظهارات خویش با اشاره به ماه رمضان، تصریح کرد: مراسم غبارروبی و عطرافشانی بقاع امامزادگان شاخص و قرائت خطبه معروف پیامبر(ص) با حضور هیئت امناء، خدام و عموم چهارم خردادماه انجام می‌شود.
حجت‌الاسلام جنتی‌پور از اجرای طرح ضیافت الهی در ۳۶ بقعه متبرکه خبر داد و افزود: ۶۶ روحانی از قم همزمان با ماه مبارک رمضان اعزام می‌شوند، ضمن اینکه ۱۵ روحانی بومی و ۳ نفر مبلغ مستقر نیز کار تببین این ماه را انجام می‌دهند.
وی برپایی خیمه‌های معرفت شامل غرفه کودک و نوجوان، غرفه مشاور خانواده، کارشناس چندرسانه‌ای، پرسش و پاسخ احکام شرعی بانوان، غرفه ترویج فرهنگ وقف در خصوص مسائل قرآنی و اطعام ایتام با دعوت از صنوف مختلف، اقامه نماز جماعت و مراسم دعا و مناجات را از برنامه‌های اجرایی ویژه ماه رمضان ذکر کرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد جزء‌خوانی و ترتیل‌خوانی قرآن، دعای ابوحمزه ثمالی و دعای افتتاح، برگزاری ۶ محفل انس با قرآن با حضور قاریان کشوری، برگزاری مراسم«خدیجه مادر امت است» با حضور مادران شهدا و دیگر بانوان ۱۰ خردادماه و اهدای جایزه به کسانی که نام خدیجه دارند و دعوت از مداحان و سخنرانان برتر را از دیگر ویژه‌برنامه‌های ماه مبارک رمضان اعلام کرد.
حجت‌الاسلام جنتی‌پور اجرای طرح ترویج فرهنگ افطاری ساده از محل کمک‌های مردمی و خیرین، برگزاری گفتمان‌های دینی، صحیح‌خوانی نماز، مسابقات متنوع فرهنگی، جشن ولادت کریم اهل بیت(ع) و برپایی سفره کریمانه اهل بیت، مراسم روز قدس، برپایی نماز عید فطر و چاپ ادعیه در بقاع شاخص را از سایر این ویژه‌برنامه‌ها عنوان کرد.
captcha