کد خبر: 3619477
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۷

برگزاری دوره آموزشی «فقه بازار» در دهدشت

گروه معارف: دوره آموزشی فقه بازار با حضور مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در دهدشت برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام حمید برازش، مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد امروز، 25 تیرماه در دوره آموزشی فقه بازار با اشاره به ضرورت آموزش احکام فقهِ معاملات، اظهار کرد: یادگیری احکام کسب روزی حلال برای هر کاسب دولت اسلامی ضروری است و حضرت علی(ع) در این زمینه می‌فرماید: «کسی که بدون آشنایی با فقه تجارت کند در باتلاق ربا فرو می‌رود».
وی در ادامه به معاملات جایز و معاملات باطل اشاره کرد و افزود: خرید و فروش عین نجسات، مال غصبی، اموال عمومی و معامله‌ای که در آن ربا باشد باطل است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از سخنان خود بازار سیاه را مورد نکوهش قرار داد و خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم از افزایش دهنده قیمت به‌عنوان خائن یاد کرده است.
حجت‌الاسلام برازش خاطرنشان کرد: کاسب ما باید فقه و اخلاق معامله را مطالعه و رعایت کند تا رزق و روزیِ وی بدون شبهه باشد.
captcha