کد خبر: 3629149
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۲

تهذیب نفس و خودسازی از ویژگی‌های یاران امام زمان(عج) است

گروه معارف: سرپرست تبلیغات اسلامی لنده در بازدید از کلاس منتظران ظهور در قالب طرح مهدویت، گفت: یکی از ویژگی‌های یاران امام زمان(عج) تهذیب نفس و خودسازی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام سیدمحمود الهی‌نیا، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان لنده روز گذشته، 20 مردادماه در بازدید از کلاس منتظران ظهور در قالب طرح مهدویت، عنوان کرد: یکی از ویژگی‌های یاران امام زمان(عج) تهذیب نفس و خودسازی است.
وی افزود: هر فرد منتظر باید در برابر آحاد جامعه اسلامی احساس مسؤلیت کرده و در راه اصلاح و ساختن افراد تلاش کند، تا جامعه و افراد آن آماده پذیرش حکومت جهانی حضرت مهدی(عج) شوند.
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی لنده اضافه کرد: انتظار سازنده که مورد نظر تعالیم حیات‌بخش اسلام است، این است که یک مسلمان و منتظر برای تحقق آرمان‌هایی که از کتاب و سنّت دریافت کرده همواره در تکاپو و تلاش باشد.
حجت‌الاسلام الهی‌نیا یادآور شد: انتظار حقیقی ریشه در معرفت به حق، عدل، ایمان و عشق به آن دارد و آثارش نیز در عمل نمایان می‌شود.
captcha