کد خبر: 3633255
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۱

نخستین همایش «نماز کلید بهشت» در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

گروه معارف: نخستین همایش نماز کلید بهشت با شرکت ۱۵۰ آموزش دهنده سواد آموزی در کهگیلویه وبویراحمد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، هادی زارع‌پور، مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 30 مردادماه در نخستین همایش نماز کلید بهشت در سی‌سخت، عنوان کرد: 150 نفر از آموزش دهندگان  آموزش‌های لازم را از طلاب مدرس حوزه علمیه قم دریافت و در طول سال به 600 سوادآموز آموزش می‌دهند.
وی با بیان اینکه این طرح با هدف ترویج معارف نماز، فرهنگ درست خوانی و تقویت میزان آشنایی سواد آموزان با احکام نماز برگزار می‌شود، افزود: هر آموزش دهنده در ابتدای کلاس به مدت 10 دقیقه آموزش نماز را ارائه و در طول سال 200 دقیقه آموزش فرا می‌گیرند.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد طرح نماز کلید بهشت را فرصتی ارزشمند برای تبیین معارف نماز در جامعه از طریق سوادآموزان برشمرد و ادامه داد: این طرح در کنار برنامه‌های آموزشی سواد آموزی از اول مهر96 با مشارکت بخش سواد آموزی آموزش و پرورش و ستاد اقامه نماز اجرا می‌شود.
همچنین، الیاس چراغ‌زاده، رئیس ستاد اقامه نماز کهگیلویه و بویراحمد نیز در این همایش بیان کرد: این طرح با محتوای کتاب آموزشی نماز کلید بهشت در زمینه مقدمات نماز، اذان، اقامه، قرائت صحیح، آشنایی با احکام وضو، تیمم و غسل برگزار می‌شود.
وی یادآور شد: طرح نماز کلید بهشت از بهترین طرح‌‌های تعمیم و تعمیق فرهنگ نماز بوده که با اهتمام به آن مخاطبان گسترده‌ای را پوشش می‌دهد و طرح‌های خانواده مطهر، نشست‌های پرسش و پاسخ با مشارکت‌های ستاد اقامه نماز و آموزش و پرورش در حال اجراست.
captcha