کد خبر: 3703883
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۶

ایجاد موقوفات قرآنی؛ از اهم برنامه‌های اجرایی اوقاف کهگیلویه و بویراحمد

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ رئیس اداره امور قرآنی اوقاف کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به کمبود موقوفه قرآنی در این استان، ایجاد موقوفات قرآنی را از برنامه‌های اجرایی اعلام کرد.

عبدالمحمد نمازی، رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با ایکنا، ایجاد موقوفات قرآنی، تربیت حافظان قرآن کریم، محفل انس با قرآن، کرسی تلاوت قرآن و دعوت از قاریان ملی و بین‌المللی را از برنامه‌های پیش رو اداره تا پایان سال‌جاری بیان کرد.
وی با اشاره به برگزاری مرحله شهرستانی چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن کریم استان، افزود: داشتن حداقل سن ۱۸ سال و حداکثر ۴۰ سال در دو بخش برادران و خواهران از شرایط شرکت در این دوره از مسابقات است.
رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: علاقمندان می‌توانند در این دوره از مسابقات به سایتquraniran.ir و یا ادارات اوقاف و امور خیریه شهرستان‌های استان مراجعه و ثبت نام کنند.
نمازی یادآور شد: مهلت ثبت‌نام در بخش آوایی(قرائت، تحقیق، ترتیل، حفظ، دعاخوانی و اذان) مسابقات تا ۳۰ فروردین و بخش معارفی( حفظ موضوعی و تفسیر قرآن کریم) تا ۱۰ اردیبهشت سال جاری تمدید شده است، ضمن اینکه مسابقات شهرستانی نیمه دوم اردیبهشت در شهرستان‌های استان برگزار خواهد شد.
انتهای پیام

captcha