کد خبر: 3706328
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۱

انفاق در راه خدا موجب فزونی برکت مال و دوری از گناه می‌شود

گروه معارف ـ رئیس اداره تبلیغات اسلامی گچساران گفت: انفاق در راه خدا موجب فزونی برکت مال و دوری از گناه می‌شود.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام سیدعبدالرحیم ملکوتی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گچساران امروز، 28 فروردین‌ماه در جمع خبرنگاران، با اشاره به اثرات انفاق و دستگیری نیازمندان در دنیا و آخرت، اظهار کرد: در قرآن کریم درباره انفاق سفارشات بسیاری شده است.
وی در ادامه افزود: در راه این انفاق نیز رعایت اخلاص بسیار سفارش شده است در قرآن کریم آیه‌ای آمده است که هدف نهایی انفاق یعنی عدم دلبستگی به علاقه‌مندی‌ها را بیان می‌کند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گچساران اضافه کرد: دستگیری از مستمندان و انفاق به نیازمندان از زیباترین خصلت‌های نیکوی مؤمنان است و به همین دلیل، مورد توجه فراوان در متون دینی واقع شده است؛ به گونه‌هایی که می‌توان آن را در کنار نماز، برجسته‌ترین عبادت مورد تأکید قرآن دانست.
حجت‌الاسلام ملکوتی بیان کرد: مهم‌ترین آثار فردی انفاق برکت و افزونی مال، دوری از بلا، تزکیه و طهارت نفس، آمرزش گناهان و... است.
وی یادآور شد: کمک به افراد نیازمند اگر همراه با خلوص نیت و به خاطر رضای پروردگار باشد دارای تأثیرات بی‌شماری است، برخی از آثار آن در همین جهان مشاهده می‌شود و برخی از آثار آن در جهان دیگر به‌عنوان پاداش‌های اخروی ظاهر می‌گردد.
انتهای پیام

captcha