کد خبر: 3717971
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۹

برگزاری ویژه‌برنامه قرآنی هر روز در یک روستای دنا

گروه فعالیت‌های قرآنی: دبیر بزرگترین برنامه فرهنگی قرآنی کهگیلویه و بویراحمد در دنا از برگزاری ویژه‌برنامه قرآنی هر روز در یک روستای این شهرستان خبر داد.

برگزاری ویژه‌برنامه قرآنی هر روز در یک روستای دنا

سجاد بستام، دبیر بزرگترین برنامه فرهنگی قرآنی استان در دنا در گفت‌وگو با ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: افتتاحیه این طرح قرآنی در روستای تمنک برگزار شده است.
وی افزود: این ویژه‌برنامه قرآنی با حضور محمود آسن، حافظ بین‌المللی قرآن،  محمدامین فلسفی مداح نمونه کشوری و حجت الاسلام ابراهیم چراغی، امام جمعه پاتاوه هر روز قبل از نماز مغرب و عشاء به مدت یک و نیم ساعت به میزبانی یک روستای این شهرستان در حال برگزاری است.
حافظ کل صحیفه سجادیه در استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه این رخداد مهم برای اولین بار در این استان در حال برگزاری است، اضافه کرد: اختتامیه برنامه 26 رمضان در مصلی شهر پاتاوه با حضور حافظ و قاری بین‌المللی قرآن و مداحان برتر استانی برگزار خواهد شد.
انتهای پیام

captcha