به گزارش ایکنا کهگیلویه و بویراحمد، حجتالاسلام عبدالله نعمتیپور، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی کهگیلویه امروز، 19 تیرماه به مناسبت روز عفاف و حجاب، اظهار کرد: حجاب و پوشش اسلامی تأمین کننده سعادت آدمی و منشأ قرب الهی است.
وی در ادامه با بیان اینکه حجاب مقولهای است که از اهمیت زیادی در جامعه برخوردار است، افزود: پایه و اساس دین مبین اسلام، سعادت و نجات آدمی است، بنابراین توجه به باورهای دینی و احکام اخلاقی مربوط به حجاب و پوشش زن با این فلسفه صادر شده است.
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی کهگیلویه اضافه کرد: بی حجابی همان فقر دینی و معنوی است که موجب بسیاری از فسادها و فحشاها میشود.
حجتالاسلام نعمتیپور امر به معروف و نهی از منکر را لازم و ضروری خواند و عنوان کرد: باید تلاش و کوشش کرد تا با فریضه واجب امر به معروف و نهی از منکر در گسترش فرهنگ زیبای اسلامی و نگاه داشتن حجاب و عفاف، در حفظ و گسترش آداب دینی و داشتن جامعه اسلامی و از بین بردن گناه کمک کرد.
انتهای پیام