کد خبر: 3939953
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۷

راهیابی ۳ کهگیلویه‌وبویراحمدی به مرحله کشوری مسابقات سراسری قرآن

رئیس اداره امور قرآنی اوقاف کهگیلویه و بویراحمد از راهیابی سه نفر به مرحله کشوری مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف و امور خیریه خبر داد.

راهیابی ۳ کهگیلویه‌وبویراحمدی به مرحله کشوری مسابقات سراسری قرآن

سید رضا منصوری، رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: علیرضا مسیح‌پور در رشته قرائت و تحقیق، حسین پورحسینی در رشته قرائت ترتیل و مهدی رضایی در رشته دعاخوانی راهی چهل و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف و امور خیریه شدند.

وی افزود: این دوره از مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف و امور خیریه در هر ۲ بخش آقا و خانم با توجه به شرایط کرونایی و به منظور رعایت نکات بهداشتی به صورت مجازی برگزار می‌شود.

رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: آقایان در روز ۲۲ آبان ماه ۱۳۹۹ با حضور در صداوسیمای مرکز استان اثر خود را ضبط کردند و برای ارزیابی به هیأت داوران در تهران ارسال شد.

منصوری تصریح کرد: برنامه‌های ضبط شده قاریان کهگیلویه و بویراحمدی در مرحله کشوری مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف و امور خیریه ۱۸ آذرماه امسال همراه با استان‌های قم و زنجان از شبکه ملی قرآن و معارف اسلامی پخش و در همان زمان نیز ارزیابی و داوری می‌شوند.

انتهای پیام
captcha