کد خبر: 3946690
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۱

پرداخت تسهیلات به مؤسسات قرآنی کهگیلویه‌وبویراحمد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: وام تسهیلات به خانه‌ها، مؤسسات قرآنی و دارالقرآن‌ها در دستور کار قرار دارد.

پرداخت تسهیلات به مؤسسات قرآنی کهگیلویه‌وبویراحمد

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، حسین کلانتری، استاندار کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 20 دی ماه حجت‌الاسلام مهدی اخوان صباغ، رئیس سازمان دارالقرآن کشور اظهار کرد: جایگاه والای خانه‌ها و مؤسسات قرآنی بر هیچ کس پوشیده نیست.
وی افزود: باتوجه به شیوع ویروس کرونا و رعایت فاصله گذاری اجتماعی استفاده از فضای مجازی می تواند در بسط، گسترش و ترویج فرهنگ قرآنی مؤثر باشد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: حتما مؤسسات قرآنی و سازمان تبلیغات با استفاده از فضای مجازی در نشر و ترویج فرهنگ قرآنی و آموزه‌های دینی در سطح استان بیش از پیش تلاش کنند.
کلانتری مشارکت دارالقرآن‌ها و مؤسسات قرآنی در اجرای طرح کمک های مؤمنانه در جریان شیوع ویروس کرونا را قابل تقدیر دانست.
وی از ساخت و احداث پنج موسسه آموزشی و قرآنی دو منظوره در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و بیان کرد: قرار است در یک شیفت فعالیت های آموزشی را داشته و در شیفت دیگر فعالیت های قرآنی را انجام دهند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد از انعقاد تفاهم نامه ای با سازمان دارالقرآن کشور خبر داد و تاکید کرد: عملیات اجرایی این پنج مدرسه با همکاری سازمان دارالقرآن کریم کشور به زودی آغاز می شود. وام تسهیلات به خانه ها و مؤسسات قرآنی و دارالقرآن ها در دستور کار قرار دارد. در تلاشیم که بتوانیم با استفاده از تسهیلات کرونایی به این خانه های قرآنی و مراکز قرآنی کمک کنیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد هرچند یک درصد خاک کشور را داراست اما ۲۰ درصد انرژی، ۱۰ درصد منابع آبی، ۱۰ درصد آب و منابع طبیعی و به نسبت جمعیت بیشترین تعداد شهید در کشور را داراست.
کلانتری اضافه کرد: مردم استان در حمایت از نظام، انقلاب و آرمان های امام(ره) سنگ تمام گذاشتند و اکنون زمان آن است که با کمک به توسعه استان جبران کنیم.
وی با بیان اینکه مردم این استان شایسته بهترین خدمات هستند، تاکید کرد: ولایت مداری و تبعیت از فرامین اهل بیت در میان مردم تمام شیعه استان زبانزد است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد حمایت از فعالیت های قرآنی و دارالقرآن‌ها را مهم و یکی از دغدغه‌های خود دانست و ادامه داد: این موضوع در اولویت کاری ما قرار دارد.
کلانتری یادآور شد: برای ترویج آموزه ها و باورهای دینی به ویژه میان جوانان و نسل آینده باید بیشتر تلاش کنیم و در این راستا نیازمند فرهنگ سازی هستیم.
وی از اختصاص ۵ هزار جلد قرآن کریم از سوی استانداری و ۵ هزار جلد از سوی سازمان دارالقرآن کشور به استان خبر داد و تصریح کرد: این ۱۰ هزار جلد قرآن طی تفاهم نامه ای در آینده نزدیک به استان اختصاص داده خواهد شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه هم اکنون یک هزار و ۷۰ خانه قرآنی شهری و روستایی در سطح استان داریم که نیازمند کمک و حمایت هستند، اظهار کرد: در سطح استان ما کمک می کنیم و حامی خانه های قرآن و دارالقرآن ها خواهیم بود.
همچنین، حجت‌الاسلام مهدی اخوان صباغ، رئیس سازمان دارالقرآن کشور نیز در این نشست از پیگیری‌ها و حمایت‌های استاندار کهگیلویه و بویراحمد از مؤسسات قرآنی، دارالقرآن ها و خانه های قرآن استان به صورت ویژه تشکر کرد.
وی تاکید کرد: اختصاص بودجه و حمایت ویژه از مجتمع بزرگ دارالقرآن یاسوج که پیشرفت فیزیکی خوبی داشته از سوی استاندار قابل تقدیر است.
رئیس سازمان دارالقرآن کشور بیان کرد: برای اختصاص بودجه به موسسات قرآنی، دارالقرآن ها و خانه های قرآن استان به ویژه مناطق روستایی و کم برخوردار تلاش می کنیم.
اخوان صباغ با بیان اینکه مؤسسات قرآنی نیازمند حمایت هستند، ادامه داد: از تعداد ۱۹ مؤسسه قرآنی و دارالقرآنی که در استان داشتیم در این ایام کرونا در جمع آوری و توزیع کمک‌های مؤمنانه نقش مؤثری داشتند.
وی از حمایت ویژه خانه های قرآنی در استان خبر داد و تصریح کرد: باتوجه به ظرفیت های خوبی که در این استان وجود دارد از جمله نیروی انسانی توانمند، حافظان و قاریان قرآن که جزو استان های برتر است در تلاشیم که حمایت ویژه شکل بگیرد.
رئیس سازمان دارالقرآن کریم کشور با تاکید بر اینکه حمایت از خانه ها و مؤسسات قرآنی مدنظر است، اظهار کرد: مؤسسات قرآنی پس از شیوع ویروس کرونا در سطح کشور به موضوعات اجتماعی و فعالیت های جهادی ورود کردند.
اخوان صباغ خاطرنشان کرد: 1400 مؤسسه قرآنی در این ایام در سراسر کشور به جمع آوری کمک‌های خیرخواهانه و توزیع آن ها در مناطق محروم و کمتر برخوردار مشغول بودند.

انتهای پیام
captcha