کد خبر: 4025086
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۵

دانش‌آموزان مدیحه‌سرای کهگیلویه‌وبویراحمد به مسابقات کشوری راه یافتند

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش کهگیلویه‌وبویراحمد گفت: ۲ گروه همخوانی و مدیحه‌سرایی دانش‌‌آموزی پسران و دختران مقطع تحصیلی متوسطه دوم این استان به مرحله نهایی پنجمین دوره مسابقات کشوری راه یافتند.

دانش‌آموزان مدیحه‌سرا

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان، سید بهاءالدین ملک‌حسینی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش کهگیلویه‌وبویراحمد روز گذشته، 10دی‌ماه اظهار کرد: این دوره از مسابقات ویژه مراکز دارالقرآن ‌اداره‌های کل آموزش و پرورش سراسر کشور بوده است.

وی افزود: تشکیل گروه‌های همخوانی و مدیحه‌سرایی دانش‌آموزی یکی از فعالیت‌های مهم اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه‌وبویراحمد و دیگر استان‌های کشور در مراکز دارالقرآن است.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه‌وبویراحمد بیان کرد: سال تحصیلی جاری ۲۸ گروه همخوانی و مدیحه‌سرایی دانش‌آموزی در ۱۴ مرکز دارالقرآن این استان تشکیل و در مرحله استانی با یکدیگر رقابت کردند.

ملک‌حسینی عنوان کرد: پس از داوری و ارزیابی‌ها گروه‌های همخوانی و مدیحه‌سرایی دانش‌آموزی دختران نورالزهرا و پسران طاها از مرکز دارالقرآن امام محمدباقر(ع) شهرستان چرام با کسب رتبه نخست استانی به مرحله نهایی پنجمین دوره مسابقات کشوری در استان آذربایجان شرقی راه یافتند.

وی اضافه کرد: مرحله نهایی این دوره از مسابقات هفته نخست بهمن‌ماه امسال به‌صورت مجازی (ارتباط تصویری زنده) برگزار خواهد شد و زمان دقیق آن نیز به‌زودی تعیین و اطلاع‌رسانی می‌شود.

انتهای پیام
captcha