کد خبر: 4025696
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۹

برگزیدگان جشنواره استانی «نوای اذان» در لنده تجلیل شدند

برگزیدگان جشنواره استانی نوای اذان با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در شهرستان لنده معرفی و تجلیل شدند.

نوای اذان در لنده

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، به نقل از روابط عمومی فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، رضا خردمند، معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه‌وبویراحمد روز گذشته، 12 دی‌ماه در مراسم اختتامیه جشنواره استانی نوای اذان در شهرستان لنده، گفت: معنویتی که برگرفته از احکام و قرآن است امروز تمام جامعه بشری را در بر گرفته و تنها واکسن موجود برای حفظ نسل جوان در برابر آسیب‌های اجتماعی فریضه باعظمت نماز است.

وی افزود: جشنواره گلبانگ محمدی اذان، برای نخستین بار و به‌ منظور شناسایی و معرفی مؤذنان برتر رده‌های سنی مختلف و به‌ویژه مؤذنین گمنام مساجد برگزار شد.

معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه‌وبویراحمد با بیان اینکه طی فراخوان استانی که از طریق رسانه‌های مختلف اعلام شد، ۶۴ اثر فاخر به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد ارسال شد، اضافه کرد: جشنواره استانی نوای اذان در سه رده سنی و ۹ ردیف برگزار شد که از این تعداد ۶ ردیف برگزیده متعلق به شهرستان لنده است.

همچنین، حجت‌الاسلام سیدهدایت محمودی‌اصل، امام جمعه شهرستان لنده نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، گفت: در آستانه دومین سالگرد سردار رشید اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی، این شهرستان مهیمان یک شهید گمنام هستند و امیدوارم همانند گذشته مردم با حضور خودشان حماسه‌ای بزرگ خلق کنند.

وی با اشاره به اینکه در بین آموزه‌های دینی، برخی از کارها همانند صدقه دادن، دست‌گیری ایتام برای حفظ شأن و شخصیت آنها به پنهانی انجام دادن سفارش کرده، ابراز کرد: همین دین اسلام، شیعیان و مسلمانان را به کارهای آشکاری همانند حجاب، نماز جماعت، حضور در مساجد و تشویق و تجلیل نسل جوان به کارهای مذهبی دعوت کرده است.

امام جمعه شهرستان لنده بیان کرد: اذان شعار اسلام و تشیع است و برای اینکه جامعه ای سالم و به دور از آسیب‌های اجتماعی داشته باشیم باید بتوانیم نسل جوان را به سمت و سوی نماز و اذان تشویق کنیم.

همچنین، اسماعیل زارعی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان لنده نیز گفت: جشنواره استانی نوای اذان در سه رده سنی زیر ۲۵ سال، ۲۶ تا ۵۰ سال و پیر مؤذنین برگزار شد. نفرات برگزیده اول تا سوم متعلق به شهرستان‌های لنده و کهگیلویه به نام‌های امین صالحی، حامد شریعت‌پور و محمدامین کرمی بوده است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان لنده اظهار کرد: برگزیدگان ۲۶ تا ۵۵ سال شهرستان‌های لنده، چرام و دنا آقایان سیدمجید هاشمی، مجید مهریان و روح‌الله کمایی، سید ناصر تقوی، حامد نجاتی هستند، همچنین افراد برگزیده پیر مؤذنین متعلق به شهرستان‌های لنده و دنا، عادل قدسی، مندنی امینی، ابوالحسن عزیزی و سید شمس‌الدین هاشمی هستند.

انتهای پیام
captcha