کد خبر: 4039450
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۹

افزایش شمار بیماران کرونایی در کهگیلویه‌وبویراحمد

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از افزایش شمار بیماران کرونایی در این استان خبرداد.

 بیماران کرونایی

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، محمد غلام‌نژاد، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج امروز، 9 اسفندماه در جمع خبرنگاران، گفت: خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته مورد فوتی کرونایی در استان گزارش نشده و شمار قربانیان این بیماری در کهگیلویه‌وبویراحمد همچنان هزار و ۷۳ نفر است.

وی با بیان این شمار مبتلایان به ویروس کووید ۱۹ در این استان در حال افزایش است، افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۸۶ نفر در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های معین کرونا در استان بستری شدند که از این تعداد ۹۱ نفر مبتلای قطعی و ۱۶ نفر هم در بخش‌های مراقب‌های ویژه به دلیل وخامت حالشان تحت درمان هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اضافه کرد: از مجموع مبتلایان به کووید ۱۹ در کهگیلویه‌وبویراحمد از ابتدا تاکنون ۹۰ هزار و ۴۴۶ نفر بهبود یافته گزارش شده است.

غلام‌نژاد بیان کرد: از ۳۰۴ نمونه پی سی آر دریافت شده از آزمایشگاه‌های استان ۵۵ درصد موارد مثبت بودند که بیشترین موارد مثبت در شهرستان‌های بویراحمد، کهگیلویه و گچساران بوده است.

وی توصیه کرد: با توجه به ماهیت این بیماری، تکمیل واکسیناسیون، رعایت دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی، حفاظت فردی و استفاده از ماسک و عدم حضور در تجمعات ضروری است.

انتهای پیام
captcha