کد خبر: 4044793
تاریخ انتشار : ۰۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۰

مداح و تعزيه‌خوان کهگیلویه‌وبویراحمدی درگذشت

مداح جوان و تعزيه‌خوان امام حسین(ع) بر اثر سانحه تصادف درگذشت.

مرحوم میلاد طیبی غلام اهل بیت(ع)

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، در سومین روز از فروردین‌ماه سال ۱۴۰۱ مداح و تعزيه‌خوان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) بر اثر سانحه تصادف در جاده ماهشهر جان خود را از دست داد.

مرحوم میلاد طیبی، غلام اهل بیت(ع) که چهره نام آشنای هیئتی‌ها بود، سالیان بسیاری در محافل و مجالس اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام مداحی و تعزيه خوانی کرد.

مراسم تشییع و تدفین زنده‌یاد میلاد طیبی امروز، پنجشنبه، چهارم فروردین‌ماه راس ساعت ۱۶ عصر در قبرستان شهر سوق برگزار می‌شود.

در پی درگذشت این ذاکر اهل بیت، سیدعلی‌اکبر قادری، رئیس کانون مداحان استان کهگیلویه‌وبویراحمد پیام تسلیتی صادر کرد که متن آن به شرح زير می‌باشد:

«بسم الله الرحمن الرحیم»

«انا لله و انا الیه راجعون»

با نهایت تأثر و تأسف مطلع شدم که برادر ارجمند کربلایی میلاد طیبی از مداحان جوان، انقلابی و پرشور شهر سوق ـ این دیار مداحان حماسی‌سرا ـ ندای حق را لبیک گفته است.

عروج این نوکر با اخلاص اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) آن هم در ماه شعبان، ماه ولادت مولایش اباعبدالله الحسین (روحی فداه) نشان از عشق وافرش به آن حضرت و خاندانشان دارد؛ نیز مدالی است بر سینه او که جوانی خود را وقف اقامه مدایح و مراثی آل الله کرد.

اینجانب به خانواده داغدار و دوستداران ایشان و مردم ولایتمدار شهر سوق و جامعه ستایش‌گری استان کهگیلویه‌وبویراحمد تسلیت عرض می‌کنم و از خداوند منان می‌خواهم که او را با اهل بیت پیامبر(صلوات الله علیهم اجمعین) محشور فرماید.

انتهای پیام
captcha