کد خبر: 4052846
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۴

تکمیل بانک اطلاعاتی زنان ایثارگر کهگیلویه‌وبویراحمد

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه‌وبویراحمد از تکمیل بانک اطلاعاتی زنان ایثارگر و شهیده استان خبر داد.

نشست کمیته زنان و دفاع مقدس

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، نادیا صداقت، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه‌وبویراحمد عصر روز گذشته، 6 اردیبهشت‌ماه در نشست کمیته زنان و دفاع مقدس استان در سالن جلسات استانداری، با تشریح عملکرد این کمیته در سال گذشته، اظهار کرد: از مهم‌ترین اقدامات این کمیته برگزاری نهمین جشنواره اسوه‌های صبر و مقاومت بود که در این جشنواره از مادران و همسران شهدای ارتش و همچنین برگزیدگان مسابقه ادبی و هنری این جشنواره تجلیل شد.

وی از چاپ ۶ عنوان کتاب در حوزه زنان و کودکان با موضوع دفاع مقدس در سال گذشته خبر داد و افزود: امسال نیز تولید چندین عنوان کتاب در خصوص نقش زنان استان در دفاع مقدس در دستورکار قرار گرفته است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه‌وبویراحمد حمایت از تولیدات و مستندات رادیویی و تلویزیونی نقش زنان استان در دفاع مقدس را از دیگر برنامه‌های این کمیته بیان کرد.

صداقت همچنین از اجرای طرح سلاله‌ها برای دانش‌آموزان دختر استان کهگیلویه‌وبویراحمد خبر داد و گفت: این طرح با هدف آشنایی نسل جوان با فرهنگ ایثار و شهادت در مدارس سراسر استان برگزار شده است.

وی تکمیل بانک اطلاعاتی زنان ایثارگر و شهیده استان و اجرای طرح معینه را از دیگر فعالیت‌های کمیته زنان و دفاع مقدس استان بیان کرد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه‌وبویراحمد از برگزاری دهمین جشنواره اسوه‌های صبر و مقاومت در سال ۱۴۰۱ خبر داد و یادآور شد: برای برگزاری هر چه بهتر این جشنواره نیازمند همکاری همه دستگاه‌های اجرایی و نهادها هستیم.

انتهای پیام
captcha