کد خبر: 4060909
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۵

برگزاری هشتمین جشنواره ملی آئین‌های نمایشی رضوی در یاسوج

مدیر اجرایی و نماینده بنیاد فرهنگی هنری امام رضا(ع) در کهگیلویه‌وبویراحمد از برگزاری هشتمین جشنواره ملی آئین‌های نمایشی رضوی در این استان خبر داد.

 جشنواره ملی آئین‌های نمایشی رضوی

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، عالمه ممبینی، مدیر اجرایی و نماینده بنیاد فرهنگی هنری امام رضا(ع) در کهگیلویه‌وبویراحمد امروز، 10 خردادماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: هشتمین جشنواره ملی آئین‌های نمایشی رضوی از سری برنامه‌های بیستمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) بوده که از تاریخ ۱۶ تا ۱۹ خردادماه در یاسوج برگزار می‌شود.پنج گروه نمایشی از سراسر کشور در این جشنواره حضور دارند.

وی افزود: به همت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه‌وبویراحمد، سالن روباز امام رضا(ع) و تفرجگاه پارک ساحلی یاسوج در حال آماده‌سازی برای اجرای نمایش‌های راه یافته به این جشنواره است.

یادآور می‌شود، بیستمین دوره جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) از دهه کرامت سال‌جاری به مدت یک سال در بخش‌های مختلف به میزبانی استان‌های کشور به صورت ملی و بین‌المللی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام
captcha