کد خبر: 4062755
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۳

امشب؛ اختتامیه جشنواره آئین‌های نمایشی رضوی در یاسوج

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه‌وبویراحمد گفت: هشتمین جشنواره ملی آئین‌های نمایشی در فرهنگ رضوی به میزبانی شهر یاسوج امشب، 18 خردادماه با اجرای پنج نمایش به ایستگاه آخر می‌رسد.

 اختتامیه جشنواره آئین‌های نمایشی رضوی

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، امین درخشان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه‌وبویراحمد امروز، 18 خردادماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: هشتمین جشنواره ملی آئین‌های نمایشی در فرهنگ رضوی به میزبانی شهر یاسوج، از روز ۱۶ خردادماه به مدت سه روز در مرکز استان کهگیلویه‌وبویراحمد درحال برگزاری است.

وی افزود: گروه‌های نمایشی از تربت حیدریه خراسان رضوی، میناب بندرعباس، استان بوشهر و استان کهگیلویه‌وبویراحمد در این جشنواره حضور داشتند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه‌وبویراحمد تاکید کرد: گروه‌های شرکت‌کننده در جشنواره آئین‌های نمایشی از شانزدهم تا ۱۸ خردادماه در تالار روباز امام رضا(ع) اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و پارک ساحلی یاسوج اجرا خواهند داشت.

درخشان با اشاره به برنامه‌های روز سوم و پایانی جشنواره، تصریح کرد: نمایش «چولی قزک» از تربت حیدریه ساعت ۱۹ در تالار روباز امام رضا (ع) و نمایش «زائر ضریح» از یاسوج نیز همین ساعت در پارک ساحلی یاسوج به اجرا گذاشته می‌شوند.

وی ابراز کرد: گروه «نشون عاشقی» گناوه ساعت ۲۰ در تالار روباز امام رضا(ع) و گروه «برگی از خورشید» میناب نیز ساعت ۲۰ در پارک ساحلی میزبان علاقه‌مندان به هنر نمایش است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه‌وبویراحمد با اشاره به اینکه گروه «نچ نچک» از یاسوج ساعت ۲۱ در پارک ساحلی یاسوج اجرا دارد، یادآور شد: آئین اختتامیه هشتمین جشنواره ملی آئین‌های نمایشی در فرهنگ رضوی نیز با حضور مسئولان برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha