برگزاری نشست مدیران مؤسسات موفق در حفظ قرآن
کد خبر: 4064313
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۲

برگزاری نشست مدیران مؤسسات موفق در حفظ قرآن

نشست جمعی از اساتید و نخبگان و مدیران مؤسسات موفق در امر حفظ قرآن کریم امروز 24 خردادماه در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد.

کمیسیون تخصصی قرآن کریم

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل معاونت پرورشی و فرهنگی، نشست صمیمی یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش با حضور اصغر باقرزاده، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر، حجت‌الاسلام حمید محمدی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی، میکائیل باقری، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش، حمید مجیدی مهر، رئیس دبیرخانه ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن کریم و جمعی از اساتید و نخبگان و مدیران مؤسسات موفق در امر حفظ قرآن کریم در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد.

در ابتدای جلسه اصغر باقرزاده، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در خصوص اهمیت موضوع حفظ قرآن در مدارس کشور و همچنین برنامه‌های انجام گرفته و اقدامات پیش بینی شده در این خصوص توضیحاتی را ارائه کرد و هدف از تشکیل این جلسه راهبردی را استفاده از تجربیات اساتید حاضر، جهت موفقیت بیشتر آموزش و پرورش با جمعیت مخاطبان میلیونی خود برشمرد.

سپس حجت‌الاسلام حمید محمدی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی ضمن تقدیر از اداره کل قرآن، عترت و نماز معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در خصوص اهتمام این حوزه به موضوع حفظ قرآن با اجرای طرح‌ها و برنامه‌های گوناگون به ارائه نکاتی در خصوص ورود موضوع حفظ قرآن به کتب درسی و وظایف بخش‌های دیگر این وزارتخانه در این حوزه که نیاز به تبیین بیشتری دارد پرداخت.

محمد انجم شعاع، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت کشور در خصوص ظرفیت‌های مؤسسات مردمی قرآنی در راستای کمک به موضوع حفظ قرآن در سراسر کشور مطالبی را بیان نمود.

در ادامه جلسه نوبت به اساتید حفظ قرآن کشور رسید ابتدا سید مهدی سیف از پیشکسوتان قرآنی کشور ضمن تشریح دیدگاه خود نسبت به موضوع حفظ، عدم تبیین صحیح حفظ عمومی توسط اساتید و سخت جلوه دادن آن در اذهان عمومی را مشکلی جدی در مسیر رسیدن به مطالبه مقام معظم رهبری در خصوص ۱۰ میلیون حافظ دانست و پیشنهاد‌های خود را بر برطرف شدن این معضل اساسی بیان کرد.

حیدر کسمائی از داوران بین‌المللی حفظ قرآن ضمن ترسیم وضع موجود کشور، پژوهش در خصوص دلایل موفقیت برخی کشور‌های اسلامی در موضوع حفظ قرآن را برای کشور بسیار لازم و ضروری دانست.

مهدی بحرالعلوم، مسئول دبیرخانه ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن کریم، رحیم قربانی، مسئول دارالقرآن سازمان بسیج کشور، سیدمحمود چاوشی، مدیرعامل مؤسسه کشوری مهد قرآن نیز در این جلسه مطالب و نظرات خود را اعلام کردند.

نماینده موسسه قرآنی بیت الاحزان نیز از آمادگی این موسسه در خصوص اجرای طرح رحله (حفظ دو جزء از قرآن کریم در فصل تابستان) با استفاده از ظرفیت مدارس شبانه آموزش و پرورش خبر داد.

سپس در ادامه جلسه محمدحسین فریدونی، نماینده شورای توسعه فرهنگ قرآنی، محمدتقی میرزاجانی، معاون اجرایی شورای عالی قرآن، محمدعلی خواجه پیری، رئیس کمیته تخصیص صندوق مشارکت توسعه فرهنگ قرآنی مطالب و نظرات خود را اعلام کرد.

در پایان جلسه نیز یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش ضمن خوش‌آمد گویی به اساتید قرآنی و تشکر از حضور دلسوزانه و دغدغه مندانه ایشان، ضمن بیان ظرفیت عظیم دانش آموزان، خانواده آنان، دارالقرآن‌های سراسر کشور کانون‌های فرهنگی و تربیتی و کانون پرورشی فکری نوجوانان و دانشگاه فرهنگیان کار و تلاش در حوزه قرآن به‌ویژه در راستای حفظ کلام الهی که از مطالبات مقام معظم رهبری مدظله‌العالی است را وظیفه خود دانسته و آن را مسیری سهل جهت تربیت نسلی همگام با مکتب شهید سلیمانی خواند.

انتهای پیام
captcha