کد خبر: 4231961
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۰

مسابقات قرآنی زندان‌های کهگیلویه‌وبویراحمد برگزار شد

مدیرکل زندان‌های استان کهگیلویه‌وبویراحمد از برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآنی کارکنان، سربازان وظیفه و زندانیان در ندامتگاه‌های مختلف استان برگزار شد.

حضور زندانیان در مسابقات قرآنی

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، منصور بیژنی، مدیرکل زندان‌های استان کهگیلویه‌وبویراحمد امروز، 25 مردادماه در جمع خبرنگاران، گفت: مسابقات انتخابی استانی علوم قرآنی با حضور 83 نفر از کارکنان، سربازان وظیفه و زندانیان در رشته ترتیل، حفظ سور منتخب، صوت و لحن، اذان و ادعیه‌خوانی برگزار شد.

وی اظهار کرد: در این دوره از مسابقات زندانیان استان به‌صورت مجزا و با حضور اساتید، مربیان و داوران قرآنی در زندان‌های دهدشت، گچساران، یاسوج و اندرزگاه زنان با هم به رقابت پرداخته و نفرات برتر و منتخب رشته‌ها برای شرکت در مسابقات کشوری به‌عنوان نمایندگان استان حضور می‌یابند.

وی افزود: از آنجائی‌که هدف مهم سازمان زندان‌ها پرداختن به اصلاح و تربیت زندانیان است، فعالیت‌ها و اقدامات قرآنی می‌تواند مهم‌ترین مؤلفه برای بازاجتماعی شدن زندانیان و برنامه‌های تربیتی باشد.

انتهای پیام
captcha