به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویهوبویراحمد، امین درخشان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویهوبویراحمد امروز، 10 دیماه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه در سالهای گذشته حوزه فرهنگ، هنر و رسانه اعتبار مستقلی نداشته، گفت: اعتبارات این حوزه ذیل اداره کار و رفاه اجتماعی بوده که با اصرارهای فراوان و درخواستهای مکرر گاهی بخشی از اعتبارات خود را به این حوزه اختصاص میدادند.
وی اظهار کرد: به همت معاونت امور اقتصادی استانداری، ادارهکل اقتصاد و دارایی و همچنین مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در سطح کشور و استان از محل اعتبارات ابلاغی تبصره ۱۸۰ تسهیلات اشتغالزایی اعتباری بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال به این حوزه تخصیص یافت که قرار است در دو مرحله به استان ابلاغ شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویهوبویراحمد با بیان اینکه افراد واجد شرایط دریافت این تسهیلات علاوه بر اینکه کارمند رسمی نبوده، نباید قبلا این تسهیلات را دریافت کرده باشند ادامه داد: افراد و مشاغل وابسته به حوزه هنر و فرهنگ و ارشاد اسلامی برای دریافت تسهیلات، طرحهای خود را آماده و به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تحویل دهند.
درخشان با ابراز امیدواری از تحت حمایت قرار گرفتن بخشی از مشاغل، تصریح کرد: با تفاهمنامه صورت گرفته بین صندوق کارآفرینی امید استان و ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان امید است که در یک یا دو مرحله بتوانیم بخش قابل توجهی از مشاغل را تحت حمایت و دریافت تسهیلات قرار دهیم.
انتهای پیام