کد خبر: 4265511
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۱

آئین رونمایی از کتاب «بوته‌ها می‌رقصند» در یاسوج برگزار شد

آئین رونمایی از کتاب «بوته‌ها می‌رقصند» با حضور مسئولان در کهگیلویه‌وبویراحمد امروز، ۲۳ بهمن‌ماه برگزار شد.

آئین رونمایی از کتاب «بوته‌ها می‌رقصند» با حضور نویسندگان و مسئولان در اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد، آئین رونمایی از کتاب «بوته‌ها می‌رقصند» با حضور نویسندگان و مسئولان در اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد امروز، 23 بهمن‌ماه برگزار شد.

این کتاب روایتگری از دوران جوانی، جنگ و سال‌های دانشجویی نویسنده و تأثیر آن بر زندگی شخصی و اجتماعی نویسنده است.

این کتاب ابتدا با تیراژ محدود از سوی انتشارات حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس منتشر شد؛ «بوته‌ها می‌رقصند» روایتی از امید، رنج و ایستادگی در دل حوادث تلخ و شیرین زندگی است و تلاش دارد گوشه‌ای از واقعیت‌های آن دوران را برای نسل‌های بعدی به تصویر بکشد.

کتاب بوته‌ها می‌رقصند به نویسندگی «علیمراد فریدونی» است که در ۱۴۰۳ از سوی نشر مارون و با حمایت اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کهگیلویه‌وبویراحمد به چاپ رسید.

انتهای پیام
captcha