کد خبر: 4287778
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۱

فراخوان جشنواره «جلوه‌های معلمی» در کهگیلویه‌وبویراحمد

رئیس روابط عمومی آموزش و پرورش کهگیلویه‌وبویراحمد از آغاز اجرای طرح ملی «جلوه‌های معلمی» با هدف معرفی جلوه‌های اثرگذار فعالیت معلمان در سراسر کشور خبر داد.

جشنواره «جلوه‌های معلمی» آموزش و پرورش

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش کهگیلویه‌وبویراحمد، سیدولی موسوی، رئیس روابط عمومی آموزش و پرورش کهگیلویه‌وبویراحمد امروز، 21 خردادماه در جمع خبرنگاران، گفت: این برنامه با هدف پاسداشت جایگاه معلم و پیرو تأکیدات مقام معظم رهبری در دیدار با فرهنگیان در ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ و همچنین با دستور وزیر آموزش و پرورش، به همت مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش و با همکاری شبکه آموزش سیما اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: در قالب این طرح، برنامه‌ای ویژه از آبان‌ماه ۱۴۰۴ با عنوان «جلوه‌های معلمی» از شبکه آموزش سیما پخش خواهد شد و فرآیند شناسایی، مصاحبه، تولید و ارسال آثار در چهار مرحله و تا مهرماه به پایان می‌رسد.

رئیس روابط عمومی آموزش و پرورش کهگیلویه‌وبویراحمد با اشاره به اینکه مهلت ارسال آثار تا ۱۰ مردادماه تعیین شده است، تصریح کرد: مرحله نخست، اعلام استانی فراخوان برای انتخاب معلمان شاخص است که تا ۱۰ مردادماه ادامه دارد و در مرحله دوم، مصاحبه با معلمان منتخب و داوری آثار تا ۱۵ شهریورماه انجام می‌شود.

موسوی اضافه کرد: مرحله سوم شامل انتخاب و اعلام ۵ معلم برگزیده استان برای تولید برنامه و پخش آن از شبکه‌های استانی با همکاری شبکه آموزش سیما است که این مرحله نیز تا ۳۰ شهریورماه به پایان می‌رسد.

وی بیان کرد: در مرحله پایانی، اسامی نهایی برگزیدگان تا ۱۰ مهرماه به مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش اعلام خواهد شد.در تولید این آثار، ملاک‌هایی نظیر خلاقیت در روش‌های تدریس، نوآوری در آموزش، ایثار، فداکاری و فعالیت‌های جهادی مدنظر قرار دارد.

انتهای پیام
captcha