کد خبر: 4314412
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴

انتشار ۱۰ کتاب دفاع مقدس کهگیلویه‌وبویراحمد

مسئول انتشارات فتح دنای سپاه فتح کهگیلویه‌وبویراحمد گفت: ۱۰ کتاب دفاع مقدس این استان در آستانه دریافت مرحله اخذ مجوز برای چاپ و انتشار هستند.

کتاب دفاع مقدس از سوی سپاه

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سپاه فتح کهگیلویه‌وبویراحمد، سیدرحمان مرتضوی‌اصل، مسئول انتشارات فتح دنای سپاه فتح کهگیلویه‌وبویراحمد امروز، 12 آبان‌ماه در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه ۱۰ کتاب دفاع مقدس توسط کنگره شهدای استان به اتمام رسیده و برای چاپ در مرحله اخذ مجوز قرار دارد، اظهار کرد: طیب، تش، به درونت سفر کن قهرمان، آسمان چنارستان، یه کفه نون، آخرین شهریور، رزم آموزان، قالیچه، جامانده، اسیر شماره ۵۲۱، شعر الف و گشتی در هور از جمله این کتاب‌ها هستند.

وی با اشاره به اینکه اخذ مجوز این کتاب‌ها به زودی انجام می‌شود، بیان کرد: این کتاب‌ها بعد از اخذ مجوز به زودی رونمایی می‌شوند.

مسئول انتشارات فتح سپاه فتح کهگیلویه‌وبویراحمد همچنین از گردآوری و تدوین نقش شهرستان‌های استان در دفاع مقدس به‌صورت تفکیک شده خبر داد و افزود: در سال گذشته کتاب‌های نقش دو شهرستان باشت و بهمئی در دفاع مقدس تدوین و به چاپ رسید.

مرتضوی‌اصل ادامه داد: ستاد کنگره شهدا با همکاری مرکز اسناد دفاع مقدس کشور در حال گردآوری و تدوین نقش گردان‌های رزمی استان در زمان جنگ مانند گردان امام حسین (ع)، امام علی(ع)، روح الله، سیف الله، واحد رزمی تخریب، مخابرات و شناسنامه انقلابی استان، تاریخچه تیپ ۴۸ فتح، اطلس تیپ ۴۸ فتح است.

وی تصریح کرد: چندین کتاب شاخص استان مانند شهید بازگیر، طیب و گشتی در هور نیز از سوی چند نویسنده کشوری به مرحله تدوین و اجرا رسیده و با همکاری مرکز اسناد دفاع مقدس به چاپ می‌رسد.

مسئول انتشارات فتح سپاه فتح کهگیلویه‌وبویراحمد هدف از این اقدامات را تبیین نقش رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس مطرح کرد و یادآور شد: این استان بیش از ۲ هزار شهید تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده است.

انتهای پیام
captcha