کد خبر: 4321414
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۶

اعلام ویژه‌برنامه‌های گرامیداشت روز مادر در کهگیلویه‌وبویراحمد

به‌مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن ۸ برنامه با مشارکت ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان برگزار می‌شود.

گرامیداشت روز مادر ( ولادت فاطمه زهرا(س))

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه‌وبویراحمد، حجت‌الاسلام حمزه پیشقدم، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه‌وبویراحمد روز گذشته، 15 آذرماه در جمع خبرنگاران، گفت: به‌مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن هشت ویژه‌برنامه از سوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان در استان در حال پیگیری است.

وی افزود: دیدار فعالان فرهنگی و اجتماعی و کارکنان ادارات و همچنین دیدار بانوان مدیر ارشد استان با نماینده ولی فقیه در استان، پیش‌بینی شده است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه‌وبویراحمد بیان کرد: سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه، اجرای برنامه‌های تبیینی در رسانه‌های ملی از دیگر برنامه‌های گرامیداشت ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان در هفته زن و روز مادر در این استان است.

حجت‌الاسلام پیشقدم در پایان با بیان اینکه به همین مناسبت از زنان دهه شصتی با محوریت نقش آنان در فرزندآوری و تربیت نسل اثرگذار تجلیل می‌شود، گفت: برای اولین‌بار و با هدف حمایت از زنان زندانی جرائم غیرعمد برنامه گلریزان برگزار می‌شود.

انتهای پیام
دبیر:
سیده مهناز فاطمی اصل
captcha