مسئول دفتر ادبیات پایداری حوزه هنری کهگیلویهوبویراحمد با بهرهگیری از ظرفیت فرهنگی و زیستبوم عشایری استان، مجموعهای از کتابهای فاخر با محوریت فرهنگ ایثار، شهادت و مبارزات تاریخی عشایر استان را تولید و منتشر کرده است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کهگیلویهوبویراحمد گفت: به یمن هزار و پانصدمین سال میلاد نبی مکرم اسلام(ص) با طرح آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد و پویش «به عشق پیامبر میبخشم»، شاهد آزادسازی و بازگشت صدها زندانی به آغوش گرم خانوادههایشان خواهیم بود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کهگیلویهوبویراحمد در آستانه بازگشایی مدارس و جشن عاطفهها، گفت: ۳۰۰ پایگاه ثابت و سیار در سطح این استان آماده جمعآوری کمکهای مردمی برای دانشآموزان نیازمندان است.
جهاددانشگاهی استان کهگیلویهوبویراحمد با برنامههایی جامع و بلندپروازانه، از توسعه کارخانه گیاهان دارویی تا راهاندازی مراکز گردشگری و اصلاح نژاد دام، گامهای مؤثری در راستای توسعه اقتصادی و علمی استان برمیدارد.