رمضان قرقانی، معاون بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، گفت: ثبت آثار و خاطرات رزمندگان، ایثارگران و شهدای این خاک از ضروریات مقابله با جنگ نرم دشمن بوده است و سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگر این استان این مهم را آغاز کرده و اکنون درصدد بسیاری از این آثار جمعآوری شده است.
وی اظهار کرد: کار و سرمایهگذاری بر روی فرهنگ شهادت و ایثار در استان کهگیلویه و بویراحمد لازم و ضروری است و این موضوع جای کار بیشتری داشته، که لازم است برای انتقال مفاهیم و ارزشهای دفاع مقدس، شهادت و ایثار به نسل جدید و آینده تلاش بیشتری شود.
معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی ادارهکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: موضوع ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مؤلفه و اولویت اول است و هر کس که در این زمینه و با این موضوع بنویسد، مورد حمایت و توجه این ادارهکل قرار میگیرد.
قرقانی با بیان اینکه مسائل پژوهشی از جایگاه ویژهای در مدیریت بنیاد شهید این استان برخوردار هستند، افزود: طرحهایی که در این زمینه ارائه میشوند مورد نقد و بررسی قرار گرفته و در کمیته داوری در مورد آنها تصمیم میگیرد.
وی در ادامه عنوان کرد: طرحهایی پژوهشی یا باید ترویجدهنده فرهنگ ایثار و شهادت باشند و یا انتقالدهنده این فرهنگ حسینی باشند.
معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی ادارهکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد بیان با اشاره به اینکه الزامی نیست که ارائهدهنده طرحهای پژوهشی، ایثارگر و یا فرزندان آنها باشند، خاطرنشان کرد: قلم و زبانی که برای ترویج ایثار و شهادت گام بر دارد دارای ارج دنیوی و اخروی است و پاسداشت این قلم وظیفه و رسالت خادمان شهدا و ایثارگران است.
قرقانی تصریح کرد: وقتی این انقلاب و اسلام چنین گنجینههایی برای خنثی کردن توطئههای جنگ نرم دشمن دارد چرا نباید از آن نهایت بهره برد و جوانان را با آرمان و راه این بزرگان آشنا نکنیم.