کد خبر: 1321122
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۹

عدالت‌طلبی و استکبارستیزی مهم‌ترین ویژگی بسیج در اسلام است

گروه سیاسی: جانشین فرماندهی سپاه لنده گفت: اسلام‌خواهی، عدالت‌طلبی و استکبارستیزی مهم‌ترین ویژگی بسیج در اسلام است.


‌پاسدار خداکرم‌مرادی، جانشین فرماندهی سپاه لنده  در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه ‌و بویراحمد، گفت: بسیج تداوم‌بخش حرکت ظلم‌ستیز سید‌الشهدا(ع) در قیام عاشورا بوده و امروز استکبارستیزی بسیج بیش از هر چیز دیگری جهانیان را متحیر ساخته است.



وی اظهار کرد: پس از گذشت یک هزار و 400 سال از قیام عاشورا، تاثیرات آن بر جوامع اسلامی و غیراسلامی مشهودتر می‌شود و رهبر معظم انقلاب فرمودند« بسیج را در امتداد عاشوراست» این جمله معنا و مفهوم بسیار زیبایی را در خود جای داده است.



جانشین فرماندهی سپاه لنده بیان کرد: بسیج یک تشکل نظامی نیست بلکه به فرموده رهبر معظم انقلاب یک فرهنگ و یک حرکت عظیم فرهنگی و اعتقادی است، در همه صحنه‌های انقلاب شاهد حضور آگاهانه و مقتدرانه بسیج با از خودگذشتگی و تلاش شبانه‌روزی بوده‌ایم.



مرادی ابراز کرد: امروز به هر نقطه‌ای از کشور که نگاه کنیم شاهد حضور یکپارچه بسیجیان در امر سازندگی هستیم و هیچ اقدامی برای سازندگی کشور بدون حضور بسیج امکان‌پذیر نیست.



وی عنوان کرد: اسلام‌خواهی، عدالت‌طلبی و استکبارستیزی مهم‌ترین ویژگی بسیج در اسلام است و  آرامش و آسایش و اقتدار نظام مدیون بسیج بوده و اگر امروز همه دنیا در یک طرف میز مذاکره هستند و ایران در طرف دیگر همه به برکت بسیج و تفکر بسیجی در جامعه است.

captcha