کد خبر: 2278928
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۰

10 هزار امامزاده در كشور وجود دارد

گروه فرهنگ وهنر: 10 هزار امامزاده در 8050 هزار بقعه متبركه در كشور وجود دارد كه سالانه حدود 140 ميليون زائر از اين اماكن مقدس زيارت می‌كنند.

تقی رضايار، قائم‌مقام سازمان اوقاف و امور خيريه كشور در گفت‌‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كهگيلويه و بويراحمد سه‌شنبه، سوم اسفند‌ماه در حاشيه همايش تجليل از هيئت امنای مساجد و خادمان امامزادگان شهرستان‌های بويراحمد و دنا با بيان اين مطلب گفت: 1300 مسجد در كشور در حال ساخت است و سه هزار باب مسجد نيز در حال تعمير، مرمت و بازسازی داريم.
وی با بيان اين مطلب كه 127 هزار موقوفه با يك ميليون و 200 هزار رقبه در سطح كشور داريم، اظهار كرد: وجود 388 بقعه متبركه و امامزاده در استان كهگيلويه و بويراحمد سرمايه عظيم و بزرگی است كه بايد با انجام فعاليت‌های فرهنگی، دينی و مذهبی از اين موضوع به‌عنوان يك فرصت، حتی در زمينه گردشگری استفاده شود.
قائم‌مقام سازمان اوقاف و امور خيريه كشور خاطرنشان كرد: در سطح كشور 2700 امامزاده در حال تعمير، بازسازی و نوسازی داريم كه از اين تعداد 80 امامزاده در استان كهگيلويه و بويراحمد است.
captcha