کد خبر: 2377123
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۸

والدین در تربیت کودکان، نمونه کاملی از رفتارهای دینی باشند

گروه سیاسی و اجتماعی: معاون مطبوعاتی ادراه ارشاد کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: کودکان از والدین الگو و سرمشق می گیرند، نیاز است والدین خود نمونه کاملی از رفتارهای دینی باشند تا در ذهن و جان کودک نقش ببندد.

کرم‌الله محمدپور، معاون مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) شعبه کهگیلویه و بویراحمد گفت: محبت یکی از مهمترین روش در تربیت دینی فرزندان است. نگرش مثبت فرزندان نسبت به مذهب و دین ریشه در مهر و محبّت والدین دارد و استفاده از عواطف، محبّت، نیکوگویی و الفت و مهربانی در این زمینه تأثیر به سزایی دارد.
وی اظهار کرد: در قرآن کریم و احادیث به نقش مهم دوستان در زمینه تربیت فرزندان تشریح شده و دوست خوب می‌تواند وسیله کمال و سعادت باشد.
معاون مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: انسان برای کامل‌شدن مانند غنچه‌ای است که باید زمینه و شرایط مساعد برای او فراهم باشد تا شکوفا شود. شناخت خداوند، محبّت را در دل او ایجاد می‌کند و این محبّت، انسان را به پرستش، عبادت و اظهار کوچکی و تواضع در برابر حقیقت وا می‌دارد، عبادت رمز کمال آدمی و تربیت‌یافته دین کامل است.
محمدپورابراز کرد: کودکان از والدین الگو و سرمشق می گیرند، نیاز است والدین خود نمونه کاملی از رفتارهای دینی باشند تا در ذهن و جان کودک نقش ببندد.
معاون مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: اختصاص نیم درصد بودجه دستگاه‌های اجرایی به فعالیت‌های قرآنی کافی نیست و برای جذب این بودجه وجود اهرم‌های قانونی و اجرایی، دلسوزی و پی‌گیری مدیران و توجه به ضرورت نیاز جامعه است.
وی در پایان اضافه کرد: توحید، معرفت، نبوت، امامت، عدالت الهی، تزکیه و جهاد از مفاهیم قرآنی و اسلامی ما است.
captcha