کد خبر: 2422450
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۱ - ۰۷:۴۶

30 جلسه حلقه بصيرتی در مساجد لنده برگزار شد

گروه هنری: مسئول فرهنگی تبليغات اسلامی لنده گفت: در راستای بصيرت‌افزايی دينی و اعتقادی 30 جلسه حلقه بصيرتی با حضور روحانيان و جوانان لنده در مساجد برگزار شد.

مهدی فتاحی‌پور، مسوول فرهنگی تبليغات اسلامی لنده در گفت‌‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كهگيلويه و بويراحمد، گفت: شهر لنده يكی از شهرهای مذهبی در سطح استان و كشور بوده كه صد درصد شيعه نشين است.
وی اظهار كرد: عشق و ارادت مردم اين ديار به اهل بيت (ع) در استان زبان‌زد خاص و عام بوده و در ايام مختلف با برگزاری مراسمات ولادت‌ها و ايام شهادت‌ها ارادت خود را به نمايش می‌گذارند.
مسئول فرهنگی تبليغات اسلامی لنده بيان كرد: با آغاز دهه كرامت تبليغات اسلامی لنده با همكاری دفتر امام جمعه و هيئت‌های مذهبی شهر اقدام به برگزاری جشن در ايام دهه كرامت كه از ميلاد حضرت معصومه (س) تا ميلاد امام رضا (ع) می‌باشد، كرد. در 10 شب دهه كرامت بيش از 15 مراسم جشن در پارک ورودی شهر و مساجد روستاها برگزار شد.
وی خاطرنشان كرد: با استقبال پرشور جوانان از مراسمات جشن از اساتيد مجرب دانشگاهی در سطح استان و كشور برای افزايش بصيرت دينی و آشنايی با اهل بيت(ع) و مسائل اجتماعی دعوت و استفاده شد.
مسئول فرهنگی تبليغات اسلامی لنده در ادامه يادآور شد: در تابستان امسال بيش از 30 جلسه حلقه بصيرتی در سطح مساجد شهر لنده برگزار شد. افزايش سطح بصيرتی و آگاهی جوانان در دنيای پر از هياهوی امروز يک نياز ضروری بوده و كشور را در مقابل هجمه‌های فرهنگی غرب بيمه می‌كند.
وی اضافه كرد: جوانان استان كهگيلويه و بويراحمد از بهترين و مخلص‌ترين جوانان كشور بوده كه نياز به مراقبت و افزايش بصيرت دينی داشته تا بتوانند از توطئه‌ها و حيله‌های دشمنان به خوبی عبور كنند.
captcha