امين كمالوندی، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی كهگيلويه وبويراحمد در گفت و گو ياخبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه كهگيلويه وبويراحمد با اشاره به نقش مساجد در تربيت دينی جوانان و نوجوانان در دوران انقلاب اسلامی افزود: مساجد مكانی برای انسان سازی است از اين رو بايد محور تربيت قرار گيرد.
وی در ادامه به نقش تاثيرگذار مساجد در شكل گيری شخصيت جوانان و نوجوانان اشاره واظهار كرد: والدين و متوليان مساجد در ايجاد پل ارتباطی ميان نوجوان و مسجد بايد با آگاهی و معرفت كافی برخورد كنند.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی كهگيلويه وبويراحمد ،مهم ترين جشنواره را جشنواره قرآن دانست و بيان كرد: همه قاريان در سطح كشور تربيت شده مسجد و فضای مسجدی هستند.
كمالوندی همچنين بر لزوم تدوين فرهنگ قرآنی تاكيد و ترويج آن را با تلاش همگانی برای عملی كردن رفتار و كردار قرآنی در نهادها و سازمان ها ضروری دانست .
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی كهگيلويه وبويراحمد با بيان اينكه آثار و پيامدهای ترويج فرهنگ قرآنی توسط مقام معظم رهبری و ساير مراجع و بزرگان مطرح شده، عنوان كرد: بدون شك ترويج فرهنگ قرآنی در جامعه طی سال های متمادی آينده خوبی را برای آن جامعه ترسيم خواهد كرد.
وی خاطرنشان كرد:نظام مقدس جمهوری اسلامی به عنوان نمادی بزرگ از كشورهای اسلامی بايد به گونه ای مسئله ترويج فرهنگ قرآنی را گسترش دهد كه علاوه بر تاثيرگذاری مثبت و رو به رشد در جامعه، آن را به ساير كشورهای مسلمان و حتی كشورهای غير مسلمان منتقل كند.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی كهگيلويه وبويراحمد در ادامه با اشاره به اهميت برگزاری جشنواره های قرآنی، گفت: يكی از اصلی ترين رسالت های كانون های فرهنگی و هنری مساجد پرداختن به قرآن و ايجاد رقابت های سالم و سازنده در زمينه های قرآنی است.
كمالوندی اضافه كرد: بايد شرايطی فراهم كرد كه رسم ديرينه قرآن خوانی به عادتی حسنه در زندگی روزمره مردم تبديل شده و شهروندان فعاليت های خود را با تلاوت اين نشانه خداوندی آغاز كنند.