کد خبر: 2460275
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۸

تأسيس كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد در روستاهای پرجمعيت كهگيلويه

گروه اجتماعی: رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی كهگيلويه از راه‌اندازی كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد در روستاهای پرجمعيت اين شهرستان خبر داد.

آزاد خردمند‌، رئيس فرهنگ و ارشاد اسلامی كهگيلويه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران‌(ايكنا) شعبه كهگيلويه و بويراحمد، گفت: اگر تربيت اصل قرار گرفت به طبع آن سياست، اقتصاد، مديريت، فرهنگ و آموزش جامعه نيز اصلاح می‌شود، زيرا تربيت هسته جامعه است و بايد در سياست‌گذاری‌های كلان و خرد جامعه اسلامی مانند ميزان رشد و تعامل مساجد با ساير نهادها اصل باشد كه چه ميزان می‌توان مساجد را در مسير تربيت دينی افراد جامعه قرار داد و بعد از آن به ابعاد و قابليت‌های ديگر مساجد پرداخت.
وی اظهار كرد: بهترين مکان برای تحقق تربيت دينی ـ اسلامی فرزندان ما مسجد است، زيرا مسجد مكان انسان‌سازی است.
رئيس فرهنگ و ارشاد اسلامی كهگيلويه بيان كرد: كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد به‌عنوان بازوان توانمند اين اداره در شهرها و روستاها نقش و رسالت فرهنگی مهمی را به‌عهده دارند.
وی با اشاره به نقش اين كانون‌ها در تربيت نسل جوان جامعه ابراز كرد: عمده‌ترين وظيفه اين كانون‌ها تربيت نيروهای فرهنگی ـ هنری متخصص و متعهد در مساجد است.
خردمند عنوان كرد: با توجه به وجود جنگ نرم و سايبری دشمن عليه نظام اسلامی بايد نيروهای متخصص در اين زمينه را جهت مقابله با اين نوع تهاجم آماده كنيم.
رئيس فرهنگ و ارشاد اسلامی كهگيلويه با بيان اينكه تمام كانون‌ها فرهنگی ـ هنری از امكانات لازم برخوردار هستند، خاطرنشان كرد: در صورت تخصيص اعتبار اين كانون‌ها از امكانات بيشتری بهره‌مند می‌شوند.
وی تعداد كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد شهرستان را 105 كانون برشمرد و اضافه كرد: كه از اين تعداد 80 كانون در روستا‌ها فعاليت می‌كنند.
captcha