کد خبر: 2594958
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۴

نمايشگاه «عكس دفاع مقدس» در بهمئی برپا شد

گروه هنر: سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بهمئی از برپايی ورك‌شاپ و نمايشگاه عكس در این شهرستان به‌مناسبت هفته دفاع مقدس خبر داد.

امين درخشان، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بهمئی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كهگيلويه ‌و بويراحمد، گفت: به‌مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس ورك‌شاپ و نمايشگاه عكس در اولين روز هفته دفاع مقدس در شهرستان بهمئی برپا شد.
وی اظهار كرد: بدون ترديد هنرهای مختلف شعر‌، نمايش‌، تجسمی‌، موسيقی و فيلم در زنده نگه داشتن ارزش‌های هشت سال دفاع مقدس بهترين وسيله برای نهادينه شدن اين افتخار تاريخی و ملی ما و به‌ويژه برای نسل جديد است‌.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بهمئی بيان كرد: رزمندگان دوران دفاع مقدس با رشادت‌های خود نشان دادند به هيچ كشوری اجازه تعدی و تجاوز به خاك ايران اسلامی را نمی‌دهند و تا پای جان در حفظ آرمان‌های اسلام و انقلاب ايستاده‌اند.
درخشان ابراز كرد: رزمندگان ايران با روحيه قوی شهادت‌طلبی كه به‌عنوان افتخار در خانواده‌ها مطرح شد و با اميد به خدا وارد صحنه نبرد شدند رزمندگان ما در هشت سال دفاع مقدس حماسه آفريدند و امروز با افتخار از اين حماسه ياد می‌كنيم، چراكه هدف رژيم بعث عراق در اين جنگ از بين بردن هويت مذهبی و ملی ايران بود اما امروز ملت ايران به فرهنگ ملی و مذهبی خود افتخار می‌كند.
captcha