کد خبر: 3316226
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۸

برگزاری محفل انس با قرآن در جامعه‌القرآن چرام

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر جامعه‌القرآن چرام از برگزاری محفل انس با قرآن همزمان با ماه مبارک رمضان در این شهرستان خبر داد.

سپیده مرادپور، مدیر جامعه‌القرآن‌الکریم شهرستان چرام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری محفل انس با قرآن همزمان با ماه مبارک رمضان  در این شهرستان خبر داد و گفت: به همین مناسبت برنامه‌های ویژه گرامیداشت شب‌های قدر و مسابقه قرآنی ویژه خانواده‌های قرآنی برگزار می‌شود.
وی خطابه‌خوانی و مراسم شب احیاء ویژه خردسالان در نیمه شعبان، کلاس‌های آیه‌های قشنگ و حدیث‌های زیبا، حفظ موضوعی به‌صورت اشاره برای چهارساله‌ها، روخوانی و روانخوانی ویژه خردسالان و بزرگسالان، کلاس‌های حفظ، تفسیر به‌صورت رایگان ویژه بزرگسالان خانم، تجوید برای خردسالان و بزرگسالان و ترتیل برای بزرگسالان را از برنامه‌های اجرایی این جامعه‌القرآن عنوان کرد.
مدیر جامعه‌القرآن‌الکریم شهرستان چرام اجرای نمایش ویژه عید غدیر و عید قربان، ویژه برنامه بزرگداشت ماه محرم و دیگر مناسبت‌های دینی و مذهبی، اجرای سرود کودکانه ویژه تولد امام رضا(ع) را از برنامه‌های اجرایی آینده اعلام کرد و بیان کرد: کمبود اعتبار، کمبود وسایل گرمایشی و سرمایشی و کمبود فضای آموزشی از مهمترین مشکلات جامعه‌القرآن در شهرستان است.پ

تربیت و پرورش خردسالان برای مدارس جامعه‌القرآن؛ از برنامه‌های اجرایی جامعه‌القرآن سی‌سخت
همچنین، زینب محسنیان، مدیر جامعه‌القرآن‌الکریم شهر سی‌سخت نیز با بیان اینکه این جامعه‌القرآن در رده سنی 4 تا 12 سال در گروه خواهران و برادران فعالیت می‌کند، افزود: کلاس‌های حفظ موضوعی قرآن به روش اشاره، آیه‌های کاربردی، روانخوانی و روخوانی به روش قصه و شعر و کلاس‌های حفظ از جمله کلاس‌های اجرایی این جامعه‌القرآن است.
وی با بیان اینکه برنامه‌های تفریحی، فرهنگی و مسابقه‌ای از سوی برنامه‌ریزی خود جامعه‌القرآن است، ابراز کرد: اما برنامه‌های علمی و اجرایی از سوی مؤسسه جامعه‌القرآن قم است.
مدیر جامعه القرآن‌الکریم شهر سی‌سخت برگزاری کلاس‌های تجوید، مفاهیم، سخنوری برای خردسالان، تربیت و پرورش برای مدارس جامعه‌القرآن، آموزش حروف الفبا به روش قصه و شعر را از برنامه‌های اجرایی آینده در این جامعه‌القرآن برشمرد و یادآورشد: کمبود اعتبار و کمبود امکانات از مهترین مشکلات ما است که لازم است مسئولان از خواب غفلت بیدار شوند و صدا و سیمای استان به میدان آید.

captcha