به گزاش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، علیاصغر عبدالهی، معاون اداری مالی حوزههای علمیه خواهران کشور با اشاره به اینکه تقویت آموزش در مراکز علمی راهبرد دولت یازدهم در نشر فرهنگ دینی است، گفت: 300 هزار دانشآموز در سال تحصیلی 94 تا 95 احکام دینی را در مدارس کشور فرا گرفتند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر آموزش احکام نماز در 30 هزار مدرسه سراسر کشور در حال اجرست، عنوان کرد: در سطح کشور 900 باب مدارس قرآنی وجود دارد.
معاون اداری مالی حوزههای علمیه خواهران کشور با بیان اینکه برای هر یک از دانشآموزان این مدارس سالانه 800 ساعت آموزش پیشبینی شده، ابراز کرد: 480 حوزه علمیه خواهران در سراسر کشور در حال فعالیت است.
عبدالهی در ادامه با اشاره به اینکه به هر یک از حوزههای علمیه کشور 100 میلیون ریال برای اجرای برنامههای فرهنگی کمک شده، افزود: از سال 93 تاکنون از سوی مبلغان دینی سراسر کشور یک میلیون فرصت تبلیغ انجام گرفته که 400 هزار مورد از این فرصت در سالجاری صورت گرفته است.
وی همچنین از برگزاری 600 محفل قرآنی طی سال گذشته در کشور خبر داد.
بنا بر این گزارش، همچنین، غلامرضا تاجگردون، نماینده مردم شهرستانهای گچساران و باشت در مجلس نیز در این آئین با بیان اینکه توسعه فرهنگ دینی در این شهرستان یک اولویت است، اظهار کرد: دولت توجه خاصی به حوزه علمیه دارد و در سال 95 اعتبارات خوبی برای حوزه علمیه پیشبینی شده است.
بنا بر این گزارش، همچنین، حجتالاسلام سید امینالله حجازی، امام جمعه گچساران نیز با بیان اینکه حوزههای علمیه نقش مؤثری در ترویج فرهنگ دینی و اسلامی دارند، افزود: تقویت فرهنگ دینی نیازمند پروش طلاب توانمند است و حمایت از حوزههای علمیه نقش مؤثری در این راستا دارد.
وی با بیان اینکه ساختمان حوزه علمیه خواهران گچساران در زمینی به مساحت 11 هزار متر مربع احداث شده، اضافه کرد: این طرح با سه هزار متر مربع زیربنا، هشت کلاس درس با 15 میلیارد ریال اعتبار ساخته شده است.
بنا براین گزارش، همچنین، آیتالله سیدشرفالدین ملکحسینی، نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد نیز با بیان اینکه فضاهای علمی و فرهنگی ابزار رونق دین در میان مردم هستند، ادامه داد: تبلیغ دین بهصورت هدفمند و عالمانه بهترین راهکار برای حفظ جایگاه آن در نزد مردم است.
وی در ادامه بیانات خویش با اشاره به اینکه حفظ وحدت و یکپارچگی بین مسلمانان بهترین شیوه برای مبارزه با تفرقهافکنی و اختلافاندازی دشمنان خواهد بود، عنوان کرد: هدف امام خمینی(ره) از نامگذاری هفته وحدت جلوگیری از هرگونه سوء استفاده دشمنان در تفرقهاندازی بین مسلمانان بود.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد در پایان گفت: متولیان امر باید در این زمینه آگاه و هوشیار باشند تا از میان مسلمانان عدهای ابزار و آلت دست دشمن برای تفرقهافکنی نشوند، ضمن اینکه انقلاب اسلامی ایران نمونه کاملی از اتحاد، همدلی و یکپارچگی مسلمانان در جهان است.