به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، آیتالله سیدشرفالدین ملکحسینی، نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 19 بهمنماه در جشن بزرگ انقلاب که با حضور مسئولان و مردم در سالن ترویج جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: باید جبهه مؤمنان در همه عرصهها تقویت شود تا به ذلت در برابر استکبار کشیده نشوند.
وی حرکت به سمت استقلال و رشد درونی را عاملی برای مصونیت از فتنههای آخر زمان دانست.
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به دو اتفاق زمان حیات امیرالمؤمنین حضرت علی(ع)، افزود: کشاورزی کردن و مدیریت کشاورزی این دو اتفاق بوده است که اتفاق اول از سیاهترین روزهای بشریت بود و ننگ بر جامعهای که دید حضرت علی(ع) کشاورزی کرد و ننگ بر انسانهایی که به جای اینکه مغز خود را در اختیار و اراده ایشان قرار دهند بیل را از دست خود به دست امیرالمومنین دادند.
آیتالله ملکحسینی اضافه کرد: بیل به دست گرفتن ننگ نبود، اما برای بشریت ننگ بود که چرا مغزها، قلبها و اندیشه خود را در برابر اندیشه امیرالمؤمنین قرار ندهند.
وی تاکید کرد: انسان آزاده انسان کار است، کار میکند تا به کار آبرو بدهد، کشاورزی میکند تا به کشاورزی آبرو بدهد و کشاورزی روزی آبرو پیدا کرد که حضرت علی(ع) آن را به عنوان یک حرفه انتخاب کرد و امیرالمومنین افتخار ندارد که کار کرد، بلکه زمین و آب و خاک باید افتخار کنند که برترین گوهر هستی پس از پیامبر آنها را برای سیر شدن انسانها انتخاب کرد و گفت، اگر کسی آب و خاک ببیند و فقیر بماند نباید هیچکس جز خود را ملامت کند.
نماینده ولی فقیه در استان ابراز کرد: امیرالمونین به مردم آموزشهایی داد، سودهای کشاورزی را در میان مردم تقسیم کرد، زمین وقف کرد و به احیای زمین برای مردم پرداخت.
آیت الله ملک حسینی به دوران مدیریت کشاورزی حضرت علی(ع) اشاره کرد و یادآور شد: انسانی که بتواند هزاران نفر بلکه میلیونها نفر را کشاورز کند، آیا اگر خود به کشاورزی بپردازد بهتر است، یا اینکه زمینه کشاورزی برای دیگران را فراهم کند؟ و پاسخ این سؤال بسیار روشن است و انسانی که میتواند با مدیریت صدها، هزارها و بلکه میلیونها نفر را تربیت کند تا کشاورزی کنند، اگر خودش بیل به دست بگیرد و کشاورزی کند جنایت است.
وی گفت: تفاوت فراوانی است میان اینکه میلیونها شکم سیر شود و عزتی برای جامعه باشد و یک نفر کشاورزی کند و سیر شود.
نماینده ولی فقیه در استان تاکید کرد: به محض اینکه امیرالمومنین به حکومت رسیدند بشریت از ظلم ۲۵ ساله خود پشیمان شد.
آیتالله ملکحسینی با اشاره به فعالیتهای بزرگ امیرالمومنین در زمان حضور در بصره، عنوان کرد: زمانی که امیرالمونین وارد بصره شد نه خانهای در بصره بود و نه نان گندمی اما روزی که از بصره خارج میشد هم مسکنهای زیادی وجود داشت و هم نان گندم فراوان.
وی به مدیریت توانمند حضرت علی(ع) اشاره و تاکید کرد: ایشان وقتی وارد بصره شدند مردم خانه نداشتند و یا کومههایی و یا نیمه کپرهایی بود که مردم در آن زندگی میکردند، اما با مدیریت مسکن و شهرسازی حضرت علی(ع) در مدت ۵ ماه و نیم ساخت و سازهای مناسبی در آنجا انجام گرفت.
نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه در این تحول نه ثروت نفتی و نه معادنی وجود داشت، بیان کرد: عزم انسانهایی که مدیریت امیرالمومنین را پذیرفته بودند نقش بسزایی در این مسئله داشت.
آیتالله ملکحسینی اظهار کرد: گاهی توسط مدیریتها زیباترین برنامهها طراحی میشود اما برای رشد و حرکت آن همراهی وجود ندارد.
وی گفت: در یکی از سفرها سؤال کردم که مگر نه این است که برای آبیاری قطرهای دولت متعهد بود که درصد معینی وام بدهد و مردم آن را بگیرند و هزینه کنند، و آیا این مسئله مشتری داشت و از آن استقبال شد؟ اما وقتی این موضوع با پاسخ منفی روبه رو شد و سخن از حداقلها بود، خجالت کشیدم که این فرصت طلایی برای جلوگیری از هدررفت آب در کشوری که میزان آب از سطح جهانی و نرم آن پایینتر است و در جایی که به آب نیاز دارند از دست برود و از این فرصتها استفاده نمیشود.
نماینده ولی فقیه در استان تصریح کرد: جامعه بصره در زمان مدیریت حضرت علی(ع) نمونهای از جامعهای است که در آن مدیریت به درستی انجام گرفت و به نحو درست مدیریتها پذیرفته شد و آن تحول بزرگ در ساخت خانه و کشاورزی انجام گرفت.
آیتالله ملکحسینی تاکید کرد: عزم همگانی برای نجات جامعه لازم است و از یک سو باید مدیریت آنچنان دقیق باشد که هر آنچه که انجام میشود شاهد رویش و نتیجه، شاهد توسعه کشاورزی نه به قیمت نابودی منابع، شاهد توسعه منابع طبیعی نه به قیمت محرومیت از کشاورزی باشیم.
وی افزود: باید مدیریت مناسب انجام شود تا محصولات روی دست کشاورزان نماند و محصول آنها به قیمت بذر فروخته نشود و روزی برسد که صنعت فرآوری در جامعه آنچنان رشد کرده باشد که کشاورزی دغدغه بازار نداشته باشد.
منبع: مهر