کد خبر: 3578870
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۱

وجود 43 شهید گمنام در کهگیلویه و بویراحمد

گروه سیاسی: مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد گفت: تعداد 43 شهید گمنام در 19 یادمان این استان آرمیده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، امیرعباس آسمند، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد امروز، 9 اسفندماه در نشست خبری با موضوع ‌آئین خاکسپاری 2 شهید گمنام در یاسوج، اظهار کرد: شهدا سرمایه‌های ملی و گنجینه‌های انقلاب اسلامی هستند و وظیفه همگان پاسداری از خون این مردان بی‌ریا است.
وی با بیان اینکه 18 یادمان شهدای گمنام در استان وجود دارد، افزود: تاکنون حدود 9 یادمان ساماندهی شده ‌و مابقی نیز در حال ساماندهی هستند. ضمن اینکه41 شهید گمنام در سطح استان دفن شده و با وارد شدن این دو شهید دیگر تعداد شهدای گمنام در این استان به 43 شهید می‌رسد و یادمان‌ها به 19 مورد افزایش می‌یابد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد میزان اعتبار لازم برای ساماندهی هر یادمان را حدود 300 میلیون تومان برشمرد و عنوان کرد: برای ساماندهی این تعداد یادمان حدود 2 میلیارد و 700 میلیون تومان اعتبار لازم است.
آسمند در ادامه تصریح کرد: تاکنون 390 میلیون تومان جهت ساخت یادمان شهدای گمنام دهدشت هزینه شده و 130 میلیون تومان نیز برای توسعه آن طی امسال در نظر گرفته شده است.
وی در بخش دیگری از اظهارات خویش بیان کرد: پیکر پاک 2 شهید گمنام فردا ساعت 9:20 صبح در فرودگاه یاسوج مورد استقبال مردم استان قرار می‌گیرند، و به کنگره شهدا منتقل و عصر فردا در حسینیه ثارالله سپاه ناحیه یاسوج در جواراین شهدا یادواره شهدای شهرستان بویراحمد نیز برگزار می‌شود.و روز چهارشنبه ساعت 8:30 صبح به دانشگاه آزاد یاسوج منتقل و در آنجا به خاک سپرده می‌شوند.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد در پایان از همه مردم استان و به‌خصوص مردم شهید پرورشهرستان بویراحمد خواست که همانند گذشته در مراسم تشییع شهدای گمنام شرکت کنند.
captcha