حجتالاسلام حمید برازش، مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: ما در زمینه کاهش آسیبها و انحرافات زمانی موفق خواهیم شد که علت و عوامل آنها را در جامعه ریشهکن کنیم و این نیاز به شناخت و آگاهی اقشار تأثیرگذار و متولیان مربوطه است که باید هر چه سریعتر اقدام کنند.
وی تشکیل اتاق فکر و ورود نخبگان و علما را جهت پیشگیری و کاهش آسیبهای اجتماعی بسیار ضروری دانست و تاکید کرد: با انجام مطالعات و پژوهشهای کاربردی توسط نخبگان و اقشار تاثیرگذار میتوان تاحد زیادی زمینه بروز این مشکلات را کاهش داد و این جز با تشکیل اتاق فکر و همدلی مسئولان محقق نمیشود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان در ادامه بیان کرد: معیار تشخیص ارزشها و هنجارهای دینی به وسیله آموزههای دینی تعیین میشود لذا این معیارها، مدلها و سبک زندگی با رعایت هنجارهای اجتماعی باید توسط علما، مبلغین و نهادهای فرهنگی بهصورت مستمر تبلیغ شود.
حجتالاسلام برازش ابراز کرد: آموزش مهارتهای زندگی از همان دوران آغاز زندگی نظیر دوستیابی، نحوه ارتباط با اجتماع، دادن مسئولیت و اختیار، احترام به بزرگترها،فضای مجازی و تأثیرات مخرب دوستان نالایق از جمله راههای کاهش آسیبهای اجتماعی است که باید در بین مردم بهخصوص نوجوانان به خوبی نهادینه شود.
وی در پایان والدین و کانون گرم خانواده را مهمترین اصل، حامی و تکیهگاه فرزندان خواند و یادآور شد: ارتقای سطح آگاهی و دانش خانوادهها نسبت به هنجارها، ارزشها و نتایج ناهنجاریها و بروز مشکلات در این زمینه بسیار مهم است و این از وظایف سنگین مبلّغین و روحانیون است که میتوانند با برگزاری کلاسها و ارتباط اجتماعی و مقبولیتی که در بین مردم دارند، بسیار تاثیرگذار باشند.