کد خبر: 3595030
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۴

شهرستان‌های کهگیلویه وبویراحمد مکلف به فعال کردن نشست‌های اقتصادمقاومتی هستند

گروه سیاسی: محنایی گفت: فرمانداران کهگیلویه و بویراحمد تلاش ها و اقدام های لازم برای تشکیل و فعال شدن هر چه سریعتر این نشست ها را انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از کهگیلویه وبویراحمد مجید محنایی در گفت‌وگو با ایرنا اظهار داشت: فرمانداران کهگیلویه و بویراحمد تلاش ها و اقدام های لازم برای تشکیل و فعال شدن هر چه سریعتر این نشست ها را انجام دهند.
وی افزود که برگزاری مستمر این نشست ها در شهرستان های کهگیلویه و بویراحمد سبب تبیین هر چه بیشتر سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و تشریح برنامه های شعار اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال می شود.
محنایی بیان کرد: در این نشست ها مفهوم، ارکان و اهداف اقتصاد مقاومتی برای مدیران اجرایی شهرستان های کهگیلویه و بویراحمد مطرح خواهد شد.
وی عنوان کرد که نحوه تدوین برنامه های عملیاتی و کاربردی در حوزه اقتصاد مقاومتی نیز در این نشست ها برای مسئولان اجرایی شهرستان های کهگیلویه و بویراحمد ارائه می شود.
کهگیلویه و بویراحمد با جمعیتی افزون بر 713 هزار نفر دارای هشت شهرستان شامل بویراحمد، دنا، گچساران، باشت، کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده است.
captcha