کد خبر: 3599112
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۵

مردم در انتخابات به توصیه‌های مقام معظم رهبری توجه کنند

گروه سیاسی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی گچساران گفت: مردم در انتخابات به توصیه‌های مقام معظم رهبری توجه کنند تا اینکه به فرموده ایشان، افراد صالح، شایسته و دارای شأن نمایندگی این ملت عظیم را برعهده بگیرند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه وبویراحمد، حجت‌الاسلام سید عبدالرحیم ملکوتی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گچساران روز گذشته، 23 اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران با اشاره به فضای رقابتی و تبلیغات گسترده کاندیدای ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی، اظهار کرد: رقابت و تبلیغ باید در فضای آرام و بدون از هرگونه هیاهو و بزرگ نمایی صورت بگیرد تا مردم بتوانند در کمال آرامش کاندید مورد نظر خود را انتخاب کنند.
وی افزود: هدف اصلی، سربلندی، عزت و اقتدار ملت ایران است و بنابراین کاندیداها باید به جای تخریب یکدیگر و پیدا کردن نقاط ضعف، جهت داشتن جامعه‌ای پاک و مقتدر با همدیگر، هم پیمان شوند و در میان خود اصلح ترین را معرفی کنند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی گچساران اضافه کرد: جامعه ما براساس دین و مذهب بنا شده و دروغ و نیرنگ اساسأ در آن جایی ندارد.
حجت‌الاسلام ملکوتی با اشاره به توصیه‌های مقام معظم رهبری در این خصوص تصریح کرد: ما تاکنون کشوری مقتدر و مستقل داشته‌ایم وعلت این امر وجود رهبر فرزانه و شایسته دینی در رأس کار بود و امیدواریم عموم مردم با در نظر گرفتن توصیه‌های مقام معظم رهبری در انتخاب خود اشتباه نکنند تا اینکه به فرموده ایشان، افراد صالح، شایسته و دارای شأن نمایندگی این ملت عظیم را برعهده بگیرند.
captcha